Leszeretnék fogyni mielőtt kezdődik a suli mit tegyek mi lenne a leghatásosabb fogyási technika ?
kb úgy 70 kg lány vagyok
keveset eszek és csak napi kétszer sok gyümölcsöt is eszek plusz hozzá még egy 30 alatt fogyási tornát is végzek
sokat mozgok de egyszerűen nem látok változást valamit rosszul csinálok ? vagy csak kell még pár hónap ?
valamit még kellene csinálnom
Nem ártana a magasságod is leírni, mert 70kg 175cm-hez nem ugyanaz, mint mondjuk 160-hoz...
Egyébként rossz a felfogásod. Ha úgy állsz neki, hogy iskolakezdésig (ami szeptember, ha jól emlékszem) LEfogysz, akkor el se kezdd, mert csalódni fogsz. Alig egy hónap alatt nem tudsz teljesen "átalakulni", legfeljebb elkezd látszani a fogyás.
És ne vidd túlzásba... Azért a 70kg szerintem nem egy vészes súly.
Nekem az időszakos böjtölés nagyon bevált, de ahhoz tényleg sok akaraterő kellett. Egy hónapon belül leadtam 10 kg-ot és ha jól emlékszek 30 nap alatt 22 napig nem ettem összesen ,ami tényleg sok, de megérte :) Ha szimpi, akkor nézz egy kicsit utána hogy működik, hogy a legérdemesebb csinálni stb. Nekem a chloe ting féle edzéstervek is nagyon beváltak, mind erő, mind kinézet terén!
Illetve csak szeretnélek bíztatni, hogy csak akkor fogyózz nagyon durván ha muszáj. Ne tedd magad tönkre se mentálisan, se fizikailag! Biztos vagyok benne, hogy jól nézel ki, de ha te úgy éreznéd jól magad a bőrödben akkor hajrá, csak vigyázz magadra :)
4.
Hogy te hülye vagy az egy dolog, de legalább mást ne biztass a hülyeségre! Ha egyáltalán komoly a válaszod! A végére biggyesztett "de azért vigyázz magadra" sem egyensúlyozza a hülye tanácsaid.
"ha jól emlékszek 30 nap alatt 22 napig nem ettem összesen"
Ez még akkor is túlzás, ha nem egyhuzamban csináltad (még jó hogy nem!), inkább mentális téren vannak problémáid.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!