Melyik a leghatásosabb diéta ami 1-2 hetes?
Figyelt kérdés
96 kg és 166cm vagyok és nem tudok így élni már2020. júl. 2. 21:59
1/13 anonim válasza:
Nincs ilyen. Milyen változást vársz 1-2 hét alatt, gondolod lepattan rólad 30 kg? Években gondolkodj.
2/13 Tabbouleh válasza:
Fuh, ne csinálj baromságokat,az ilyenekkel tönkreteszed magad. Max úgy lehet megszabadulni gyorsan, rövid idő alatt a sok kilótól, ha levágod a végtagjaid..
3/13 anonim válasza:
1-2 hét az pont semmire nem elég. Illetve de. Elkezdeni.
4/13 anonim válasza:
Te se két hét alatt híztál meg, leadni se annyi lesz. Ehhez idő és kitartás kell.
5/13 anonim válasza:
Előre látom, hogy a kedves kérdező élete végéig kövér marad.
6/13 anonim válasza:
Egy év alatt fogytam le 30 kilót, jónapot.
7/13 anonim válasza:
Kezdetnek hagyd el a cukrot és a fehérlisztet. Ha semmi màson nem vàltoztatsz csak ezen fél év alat kb lemehet 5-6 kg.
Kicsit tornàzol hatékonyabb leszel. Aztàn fokozatosan többet tornàzni még tudatosabban étkezni. A teljes életmódvàltàs hoz igazi hosszútàvú eredményt.
Rövid tàvon egyébként a fehérje diéta "jó" lehet, de semmi garancia, hogy két hétig csinàlod és utàna abba hagyod nem szeded vissza egy hét alatt, amit leadtàl...
8/13 anonim válasza:
Egy hét alatt ki sem szarod magad rendesen, már elnézést. Olyan 1-2 évben gondolkodj, de ehhez is vasfegyelem kell.
9/13 anonim válasza:
"nem tudok így élni már"
Akkor miért csak 1-2 hétben gondolkodsz? :)
Ne úgy élj, mint eddig, pont ez a megoldás!
Eddig min sikerült változtatni?
10/13 anonim válasza:
1-2 hét alatt szerintem nem sok változást fogsz elérni. Én lassan 2 hónapja fogyózok, de még nincs látványos eredménye. Legyél kitartó, és egy év alatt sikerülhet! Én 96 kilóról kezdtem, majdnem annyiról mint te. Most 85 vagyok, de 65 a cél :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!