Kezdőoldal » Fogyókúrák » Kalóriaszámlálás » 1700-1800 sok ha fogyni...

1700-1800 sok ha fogyni szeretnék?

Figyelt kérdés

80 kilós lány vagyok.

Napi 1 órát sétálok (kutyával).

A munkám többnyire ülő munka, de azért van benne kis sétálgatás, állás, csomagolás. De olyan 80%-ban ülök a gép előtt.

Napi 40 percet sportolok, heti 4-5 nap. Elliptikus tréner, és teljes testsúlyos edzés.

Ehhez sok az 1700-1800 kalória?

2020. júl. 23. 20:28
 1/8 anonim ***** válasza:
47%
Őszintén ezt honnan tudná bárki megmondani? Maximum tippelnek, mint te, próbáld ki, ha hízol vagy stagnálsz vissza veszel belőle, ha fogsz akkor örülsz és maradhat ennyin
2020. júl. 23. 20:42
 2/8 anonim ***** válasza:
100%

Nem lehet biztosra megmondani, mert egyéni különbségek is vannak. De szerintem fogyni fogsz ennyivel, és még lehet, hogy kevés is lesz. Összehasonlításképp én 70 kilósan ülőmunka és heti 8-10 óra intenzív biciklizés mellett 2400 kcal-lal már fogytam (havi 1 kg-t kb).

Szóval szerintem próbáld ki 1800 kcal-lal, és figyeld meg egy hónapig, hogy mi lesz. Ha fogysz, ahogy szeretnéd, de nem éhezel, akkor nyertél. Ha viszont nagyon éhes vagy (fogyástól függetlenül), akkor próbálj javítani az étrend összetételén. Ha jó étrenddel (sok zöldség, elég fehérje, sok rost, kevés cukor) is folyton éhes vagy, akkor növeld a kalóriát. Ha pedig addig kell növelned, hogy már nem is fogysz egy hónap alatt sem, akkor menj orvoshoz, mert esetleg inzulinrezisztens/cukorbeteg vagy.

Remélem nem túl bonyolult, amit írtam :-) Mérnök vagyok, és én ilyen algoritmusokban gondolkozom :-)

2020. júl. 23. 20:56
 3/8 anonim ***** válasza:
81%
Nem sok.Ha 60-ról szeretnél 50-re fogyni,sok lenne,de így jó szerintem.Én 60 voltam,edzés mellett és 1600 kcal-lal fogytam 55-re,de nyilvàn mindenki más,meg sok tényező befolyásolja a folyamatot.Sok sikert!
2020. júl. 23. 21:09
 4/8 anonim válasza:

Van egy nagyon szuper app, úgy hívják, hogy Yazio. Az ingyenes verziója is teljesen jó, én ennek segítségével fogytam 25kg-ot. Persze nagyjából tisztában voltam azzal, hogy mit ehetek, nekem a mennyiségekkel volt problémám. Kb 2-3 hétig számolgattam vele a kalóriákat, utána már ránézésre meg tudtam mondani, hogy miből mennyit szabad ennem, ha fogyni akarok.

A korod, súlyod, magasságod, aktivitásod és a kitűzött célod alapján kalkulál neked egy napi max kalóriát, valamint a fogyást és a mozgást is nagyon jól lehet benne vezetni. :)

Sok sikert kívánok neked! :))

2020. júl. 23. 21:30
 5/8 anonim ***** válasza:
Egyelőre ez jó lesz, majd ahogy megy le a súlyod 5-10 kilót, kell majd egy kicsit csökkenteni. És ha már csak súlyt szeretnél majd tartani, akkor meg lehet bőven növelni
2020. júl. 23. 22:59
 6/8 anonim ***** válasza:
Szia, én 88kg indultam május közepétől és ma mértem 81kg, tudom nem nagy súly. Én is a Yaziot használom kalória számlálásra. Én enyit nem mozgok de szerintem teljesen jó, makrókra figyelj jobban oda. Én 1400 kcalt eszem, azért mert még enyit sem mozgok. 160cm vagyok.
2020. júl. 24. 01:44
 7/8 anonim ***** válasza:

Valószínűleg tudnál így fogyni. Attól függ, milyen az anyagcseréd. Ha nem túl lassú, nincs hormonprobléma a háttérben, akkor valószínűleg menni fog.

Próbáld ki, és ha egy hónap alatt nem fogynál, akkor csökkenthetsz kicsit a kalórián.

2020. júl. 24. 10:39
 8/8 anonim ***** válasza:
Egyénfüggő. Nekem pl inkàbb kopogna a szemem, kevés lenne. 2300-2500 kcal között jönnek ki a napjaim, de én amúgy is csak a makrókra figyelek ( az arànyokra). A kalória nem szempont. Szépen megy le a felesleg.
2020. júl. 25. 21:21

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!