2 hónap alatt kalóriaszámolással mennyit lehet fogyni?
Jelenlegi : 66kg
Napi kcl: 1000-1200
Rosszul csinálok valamit?
Mit kellene csinálnom?
160 cm
Kb 5 hónapja kezdtem és az első 3 hétben kb 2-3kg-ot sikerült fogynom, de azóta meg állt vagy le lassult ezt nem tudom pontosan...
napi kcl:1000-1200 ez fölé sosem megyek, általában vizet, iszom semmi cukrozott italt nem.. Reggelire tojás, víz, paradicsom, uborka,
Ebédre, zöldség saláta, barack, joghurt, vacsorázni nem nagyon szoktam akkor is csak gyümölcsöt eszem.. Nem, nem sportolok viszont 30 percet tornázom + segítek anyáéknak a házi munkába, és ki használok minden lehetőséget a mozgásra.
A kalória számlálástól nem fogysz, csak akkor ha deficitben vagy amihez kell tudnod mennyi kalóriát viszel be, azaz számolnod kell.
Szóval ha jelenleg nem fogysz 2 dolgot tehetsz.
1. Kevesebb kalóriát eszel.
2. Több kalóriát égetsz el, azaz valamilyen kardió mozgással megnöveled a kalória szükségleted.
A lehető legjobb a 2 módszert egyszerre használni.
Mellette pedig fontos hogy az izmaidnak adj stimulust, hogy tudast a testeddel, hogy "Héé az izmaim még kellenek. Nem azt égesd el hanem a zsírt". Azaz jó lenne ha erősító gyakorlatokat is végeznél.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!