Kicsit több mint 2 hónap koplalás után nem hízok, nem lett nyuzott a borom?
8-10 kg-ot fogytam megis feszes maradtam.
Fogyas elott sokat sportoltam.
Fogyas kozben semmit!
Napi 500 kaloriakon eltem.
Mostmar 1000 kcal-on.
Nem hizok,de nem is fogyok,lehet hogy nekem csak ennyi kaloria kell a sulytartashoz es ha tobbet ennek hiznek/zsirosodnek?
Hizni vagy zsirosodni fogok?
Vagy lehet megsem moccan a sulyom?
Az anyagcserem lelassult szoval nem amiatt van az hogy nem hizok.
Most sem mozgok semmit bent fekszem a hazba szinte egesz nap szoval ez is kizarva.
15/L
Mi lenne ha emelnem a kaloriat?
Raktarozna a szervezetem?
Mennyit szednek vissza?
Vagy hogy mukodik ez?
És most dicsérjünk meg, hogy 15 évesen koplalással lefogytál és feszes maradtál?
Azta, de király neked, hűha, nem is értem, a sok hülye miért sportol meg eszik egészséges, finom ételeket, mikor otthon is fekhetnének egész nap a szobában és koplalhatnának, mint te. Erre a sok idióta futni meg úszni jár, és még élvezik is. De bénák.
Na jo ez mar egy kicsit sok...
Senki nem mondta hogy dicserni kell es hogy kovetni a peldamat mert tudom hogy elsz*rtam.
De szerintem elegge leegetted magad a valaszaiddal ha gyerek vagy ha nem,ha nem akkor meg vegkepp.
Ha nem tudsz normalis valaszt adni es ertelmezni a kerdest inkabb hozza se szolj!
Koszi!;)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!