2 hónap alatt el lehet érni látványos fogyást?
Figyelt kérdés
82 kg vagyok, 165 cm.
Ezen a héten kezdtem diétázni. Napi kb 1600 kalória és heti 3-szor mozgás (aerobik és ellipszis tréner felváltva).
Szerintetek augusztus közepére lesz már valami változás az alakomon? Nem a gyors fogyás a célom, hanem a tartós, karácsonyra szeretnék kb 20 kilóval kevesebb lenni. De vajon augsztus közepére már fog valami látszódni rajtam? Mert akkor megyünk nyaralni.
2020. jún. 14. 22:02
2/9 anonim válasza:
Te már észre fogod venni magadon. Én februárban kezdtem és március közepén már éreztem magamon, de másoknak még nem tűnt fel.
3/9 anonim válasza:
Én 800-1000kaloria bevétellel fogyok max heti 1 kgt... 158, jelenleg 60.2kg
3 héttel ezelőtt 64.7kg
Sportolni nem sportolok.
4/9 anonim válasza:
Amíg megy lefelé a súly, nem sok a kalória. Neki magának kell kitapasztalni.
5/9 anonim válasza:
Mondjuk igen kinek mi. Nekem nem vált be, egy grammot se fogytam csak ha jóval kevesebbet vittem be mint ami a “ megengedett”
6/9 anonim válasza:
Olyan szánalmas ez a leertekelgetes, elkene fogadni másnak a tapasztalatát attól függetlenül hogy egyezik e a tiéddel!😉
7/9 anonim válasza:
164cm és 74kg vagyok, kb ennyi kalóriával híztam ennyire. 1,5 éve egy betegség miatt gyorsan fogytam 7 kilót ebből, nem látszott egyáltalán! Vissza is híztam...
8/9 anonim válasza:
Én kezdetben 6 kilót adtam le 2 hónap alatt és mindenki észre vette. Sőt több fogyásra tippeltek. Én olyan 1200-1500 kcalt tartottam és majdnem minden nap futottam amennyit tudtam (1->20 percre jutottam)
9/9 anonim válasza:
Én is most 82 vagyok és 88-89 kg-ról indultam. Ha heti 0.5-1 kg fogyással számolsz az látványos lehet augusztusig. Hozzáteszem, nem vagyunk egyformák, van akinek több időbe telik mire beindul a fogyás. Az is előfordulhat, hogy beindul rögtön és egyszer csak megáll. Olyankor nem szabad elszomorodni, időbe telik a hosszútávú, egészséges fogyás.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!