Hogy tudnèk gyorsabban fogyni?
A koplalàsnak amit te csinàlsz, nincs semmi értelme, hosszútàvon hízàshoz fog vezetni, és egészségtelen is.
A fogyàshoz nem éhezni kell, hanem egészségesebben enni, kerülni a fehérlisztet, cukrot, ( bizonyos esetekben csökkenteni a szénhidràtbevitelt) és rendszeresen mozogni. Ennyi.
Az egy dolog, hogy te nem tartod kevésnek, de van egy alapanyagcseréd, és ha az alá mész kalóriában, akkor az koplalás. Senkinek nincs 900 alatt az alapanyagcseréje (max kisbabáknak).
Úgyhogy ha ennyire okos vagy, akkor találkozzunk pár hónap múlva, mikor jössz ide sírni, hogy jojózol, és nem tudsz fogyni. Előttem 4-en írták, hogy kevés a 900 kalória, te meg beírod, hogy szerinted nem kevés.
Akkor ennyi. Minek győzködjünk, ha ilyen okos vagy?
Majd mikor csomókban hullik ki a hajad, erőtlen leszel, vagy ràdjönnek a falàsi rohamok, jojózol a súlyoddal, és végül több feleslegnél kötsz ki mint amivel elindultàl, akkor beszéljünk arról, hogy a 900 kalória nem kevés.
Így még elég tàpanyagot se vagy képes bevinni ami meg fogja viselni a szervezeted. De azt csinàlsz amit akarsz.
Tudod, mikor én így fogyóztam ( régebben), senki nem mondta, hogy rosszabbul fogok jàrni mintha nem is fogynék egy grammot sem . De, rosszabbul jàrtam, de évek alatt rà kellett jönnöm, hogy a koplalàs nem megoldàs. Majd ràjössz te is. Ha a figyelmeztetésre nem hallgatsz, majd tanulsz belőle később, ha megtapasztalod miért is jàrsz rossz úton.
Én akkor fogytam a leggyorsabban,amikor 1400 körül ettem,ebből sok fehérje,kevesebb szénhidrát,az is inkább egészségesebb,csak néha nasi(persze azt is beleszámolva) és felváltva egy nap futottam,egy nap itthon erősítő edzést.
Amikor 1000 körül ettem,és nem figyeltem oda hogy mit,csak a kalóriát számoltam,akkor nem mentek le egyértelműen a kilók,csak néha ingadozott a súlyom(mondjuk ezt nem is csináltam sokáig)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!