Kezdőoldal » Fogyókúrák » Egyéb kérdések » 176 cm és 73 kg vagyok 16/L....

176 cm és 73 kg vagyok 16/L. Tudtok ajánlani fogyókúrákat hogy minnél gyorsabban le tudjak fogyni?

Figyelt kérdés

Nem eszek sokat se zsíros vagy cukros dolgokat, és próbálok minnél többet mozogni. De még így se mennek le a kilók nagyon.

A válaszokat előre is köszönöm! :)

2017. jún. 22. 23:05
 1/5 anonim ***** válasza:
Milyen üdítőt szoktál inni?
2017. jún. 22. 23:39
 2/5 anonim ***** válasza:
91%

A minél gyorsabb fogyást felejtsd el. Nem 1 hónap alatt híztál meg ennyire, és nem 1 hónap alatt fogsz lefogyni.

Én a kaloriabázis.hu oldalt használom, és 3 hónap alatt fogytam 13 kilót.

Az elsőnek. Én cola függő vagyok, erről nem mondtam le. Végig ittam cola zérót.(persze vizet is) Szóval nem az üditőtől függ, hogy fogy valaki vagy sem, hanem a kalóriadeficittől.

2017. jún. 23. 00:00
 3/5 anonim ***** válasza:
78%

"Szóval nem az üditőtől függ, hogy fogy valaki vagy sem"

Dehogynem, erősen függ tőle.

Az üdítővel lehet bevinni egy csomó felesleges kalóriát, mert a legtöbb üdítő cukros.

Természetesen a cukormentes üdítőkkel nem viszel be felesleges kalóriákat, nyilván te sem véletlenül iszol zero kólát a hagyományos cukros helyett.

Erre akartam kilukadni az első kommentemmel, de akkor ezzel helyre is raktuk ezt a dolgot.

2017. jún. 23. 02:07
 4/5 anonim ***** válasza:
100%

Ne csak fogyózz hanem sportolj!!!

A fogyózástól úgy fogsz kinézni mint egy bőregér,ha sportolsz akkor meg szép formás alakod lesz.:)

Fogadd meg a tanácsom tapasztalat!

2017. jún. 23. 06:46
 5/5 anonim válasza:
Egéséges fogyást úgy lehet elérni ha csökkented a kalóriabevitelt,és annyit mozogsz hogy a bevittnél többet égess. Ennek ellénőrzésére van egy tök jó app, a YAZIO. Nagyon tudom ajánlani! :)
2017. jún. 23. 10:25

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!