Lehet-e fogyni a csokoládétól, illetve ismertek-e csokoládéval kapcsolatos fogyókúrákat?
Igen, lehet vele fogyni. De csak abban az esetben hogyha csak csokit eszel és ezenkivül semmi mást. Az már más kérdés, hogy ettől csak az izmaid fognak leépülni, de fogyni lehet.. :D Multkor volt a viasaton egy műsor amiben egy csontsovány férfit próbáltak felhizlalni normális kajákkal, aki eddig csak csokin élt. :D
Kerestem neked egy csokidiétát ez a súlycsökkenés mellett mást igér, ha gondolod próbáld ki :]
A kakaó vajban sok energia van, tehát elképzelhető hogy nem esel össze az utcán ha egy hétig csak csokit eszel,de egyrészt semmi féle értékes ásványi anyag nem jut be a szervezetedbe, másrészt a beleidnek semhiszem hogy túl jót teszel vele. Ezeket a csodadiétákat jobb lenne sztem elfelejteni és helyette egy mozgással dúsított életvitelt kialakítani, ahol minőségi táplálékot a megfelelő mennyiéségben és arányokkal viszel be. Lassan leesik mindenkinek hogy a "lefogytam 1 hónap alatt 20 kilót" típusú csodaszerek vagy pusztán hazugságok,vagy egyszerűen
ezek az emberek olyan tartós egészségkárosodást szernvedtek amiket igen nehéz visszafordítani. Másik dolog hogy nagyban függ az ember testsúlya a génekbe kódolt dolgoktól,az életkortól,életviteltől stb...
Szóval szerintem inkább kezd azzal a fogyást hogy nem eszel este 6 óra után.Ha ezt következetesen betartod, hidd
el nem lesz szükséged minőségi csoki csoda termékekre. Megjegyzem egy igazi! csokoládé úgy 7-900 forint/100g árban mozog. Inkább vegyél uszoda bérletet.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!