90napos diétát betartva mennyit lehet fogyni 90nap alatt +gyógyszer (metabol) és persze mozgás?
Hát nem tudok a teljes kérdésre válaszolni de a 90 napos diéta elég látványos.....legalábbis a nagytöbbségnél!(van aki nem fogy vele csak méregteleníteni jó)
Na szóval barátnőm csinálta kicsit több mint 90 napig és annyit mozgott amennyit a munkahelye megkívánt,bár kilóban nem tudom meghatározni de nagyon látványos volt a fogyás!ha tippelnem kéne akkor 10kg-t mondanék!Azt mondta kegyetlen az eleje de ki lehet bírni!a bökkenö hogy utána ha nem figyelsz hip hop vissza tudod kapkodni a kilókat!remélem segítettem!:)
Eléggé abszurd terv,hogy egy kimerítő edzés után,te csak 4 naponta töltenéd fel az izmaidat fehérjével,helyette szénhidrátot ennél.
Ha még edzel is a 90napos mellett,akkor az izom-forma-vesztés látványos lesz.
Tehát a terved hibás és nélkülözi a logikát.
A metabol szintén azt mutatja,hogy tévúton jársz.
Az anyagcserét a 3 óránkénti kisebb étkezésekkel tudod gyorsítani elsősorban,nem kamu termékekkel.
Ha zsírt szeretnél leadni,akkor ezekre a kifejezésekre guglizz rá-kalóriadeficit fogalma,szálkásító diéta.
2009. 02. 04-én kezdtük párommal, így könnyebb volt. Én 114-ről indultam, az étel mellett kézisúlyzózás, torna, medicinroller. Minden reggel pisi után mérleg, az eredményt, a kaját, a mozgást minden nap dokumentáltam -- most is megvan.
2009. 05. 03-án reggel 8-kor 99,4 kg volt. Párom is jól fogyott, de pontos eredményéről nem tudok.
Sajnos, visszatértünk az előző életmódhoz, visszajött a súly, sőt ! Másfél éve 116 kiló vagyok.
Azóta nem fogyózunk; a libikóka károsabb, mint ennyi plusz.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!