Reális, hogy 87,7 kg-ról 83,5 kg-ra fogytam le napi 1700 kalóriával 2200 helyett?
Sok mindentől függhet. Egyrészt az első héten lehet nagyobb súlyvesztés. Ez nem fogyás, hanem ha egészségesebben táplálkozik, és többet mozogsz, akkor egyrészt felgyülemlett víz megy le, másrészt a bélfalra lerakódott salakanyag is kiürülhet.
Plusz, ha esetleg első méréskor épp menzesz első 1-2 napján voltál, olyankor nagyobb a vízvisszatartás.
És ott a mérési pontatlanság. Mindig reggel, wc után, evés előtt! Tehát hasonló körülmények között. Illetve érdemes járólapon. Legalábbis nálam a laminált padlón a szoba különböző pontjain eltérő mennyiséget mutat a mérleg. Illetve ha nem ugyanazzal a mérleggel mérés magad, az is okozhat eltéréseket.
Sokkal többet nem mozgok, meg nagyjából ugyanazt eszem, mint eddig, csak betartom a mértéket, tehát elég sokkal kevesebbet.
Menzesz előtt mértem mindkétszer, szóval elvileg az nem módosítja.
Sajnos nekem soha nem volt "reggeli wc-m", így általában másnap reggel mérem meg, illetve mindig ugyanazon a 4 padlólapon van a mérleg, szóval attól sem mutathat mást, ha minden igaz.
Venni szeretnék egy komolyabb mérleget, mert jó lenne, ha tényleg mindig ugyanazt mutatná, mert nekem is a különböző padlólapokon mást mutat... Köszi a választ!
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!