Kérdezektőled kérdése:
A mérleg rossz, vagy én hizok ilyen drasztikusan?
Figyelt kérdés
Teljesen kétségbe vagyok esve, hiszen már egy hónapja járok konditerembe, diètázok (szigorúan be is tartom) számolom a kaloriakat, stb. 70kg ról indultam, és 66-65 lennék most, bár az ottani mérleg is mindig mast mutat. (vagy 66,vagy 65,vagy 64,5),és ezek mind újra probalkozasokkal, nem hinnem hogy másodpercenként ingadozna a súlyom. Viszont itthoni mérlegen is megmèrtem magam, és 70 et mutatott, többet nem is próbálkoztam, mert elsirtam magam. A mèrlegek utálnak ennyire, és mindegyik szar, vagy rohadtul felhíztam 2 nap alatt?2020. júl. 19. 10:40
1/17 anonim válasza:
Minden bizonnyal a mérlegek utálnak.
2/17 A kérdező kommentje:
Nagyon ironikusan vettem le ezt, tényleg nem tudom mitől lehet,ezért kérdezek, mert nem tudom rá a választ
2020. júl. 19. 10:55
3/17 anonim válasza:
Ne mérd magad 2 mérleggel, csak 1-hez érdemes viszonyítani. Az már más kérdés, hogy nem tudhatod, hogy melyik pontos, de a tendencia a lényeg. 2 nap alatt nyilván nem híztál ennyit.
4/17 anonim válasza:
Pontosan tudod te is, hogy ezek a mérlegek nem ennyire pontosak. Pláne nem az otthoniak.
Nekem két egymás után felállásból képes 1,5-2 kiló(!) különbséget produkálni, és akkor még nem tettem odébb, meg semmi.
Az igazi mérésre alkalmas megoldás a ruháid figyelése.
6/17 anonim válasza:
4. Dobd ki a mérleged. Az enyém pontosan méri azt is ha a 150g-os órámat leveszem.
7/17 anonim válasza:
Kidobtam. Aztán vettem másikat, és ugyanezt csinálja. Gondolom, nem egyenes a padló.
8/17 anonim válasza:
Valószínűleg, 2 kg-os különbséget egy jól működő mérleg se mutat 2 egymás utáni ráállásra
9/17 anonim válasza:
Óránként méred, vagy percenként?
A mérleg ugyan ott áll?
10/17 anonim válasza:
Halál a mérlegre!
Lehet kapni olyat, amibe beállíthatod, mit mutasson.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!