Tartom ag 1600kcalt mégis minden nap többet mutat a mérleg miért?
Figyelt kérdés
6. Napja kezdtem el kalóriát számolni, első napokon ment lejebb a mérleg most meg már egy kilóval többet mutat. Miért?2020. ápr. 12. 06:00
1/4 anonim válasza:
Az adataid ismerete nélkül csak annyit tudok írni, hogy a testsúly ingadozik, ezért a napi változűsokból semmilyen következtetést nem lehet levonni a fogyásra vonatkozóan.
2/4 anonim válasza:
6 nap alatt nem lesz változás. Nem kell naponta méregetni magad. Max. Hetente egyszer.
3/4 anonim válasza:
Éhgyomorra kell mindig mérni. Vagy legalábbis mindig ugyanabban az időben. Eszel, iszol, kakilsz, pisilsz, stb, nagyon nagyon sok mindentől függ hogy épp mennyit mutat a mérleg.
Érdemes mérőszalaggal is mérni magad
4/4 anonim válasza:
Az igaz, hogy nem kéne mindennap mérni magad, elég heti egyszer.
Én is számolgattam a kalóriákat, újra el kéne kezdenem egyébként. De kezdetben még nem fog egyből beindulni a fogyás, először még hozzá kell szoknia a szervezetednek, hogy kevesebb kalóriát viszel be. De hidd el egy idő után el fog indulni, főleg ha mozogsz is mellette, valamint arra is figyelj, hogy elegendő vizet igyál.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!