Kezdőoldal » Fogyókúrák » Kalóriaszámlálás » Tartom ag 1600kcalt mégis...

Tartom ag 1600kcalt mégis minden nap többet mutat a mérleg miért?

Figyelt kérdés
6. Napja kezdtem el kalóriát számolni, első napokon ment lejebb a mérleg most meg már egy kilóval többet mutat. Miért?
2020. ápr. 12. 06:00
 1/4 anonim ***** válasza:
100%
Az adataid ismerete nélkül csak annyit tudok írni, hogy a testsúly ingadozik, ezért a napi változűsokból semmilyen következtetést nem lehet levonni a fogyásra vonatkozóan.
2020. ápr. 12. 06:04
 2/4 anonim ***** válasza:
100%
6 nap alatt nem lesz változás. Nem kell naponta méregetni magad. Max. Hetente egyszer.
2020. ápr. 12. 09:37
 3/4 anonim ***** válasza:
100%

Éhgyomorra kell mindig mérni. Vagy legalábbis mindig ugyanabban az időben. Eszel, iszol, kakilsz, pisilsz, stb, nagyon nagyon sok mindentől függ hogy épp mennyit mutat a mérleg.

Érdemes mérőszalaggal is mérni magad

2020. ápr. 12. 10:34
 4/4 anonim válasza:

Az igaz, hogy nem kéne mindennap mérni magad, elég heti egyszer.

Én is számolgattam a kalóriákat, újra el kéne kezdenem egyébként. De kezdetben még nem fog egyből beindulni a fogyás, először még hozzá kell szoknia a szervezetednek, hogy kevesebb kalóriát viszel be. De hidd el egy idő után el fog indulni, főleg ha mozogsz is mellette, valamint arra is figyelj, hogy elegendő vizet igyál.

2020. ápr. 13. 08:08

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!