Fogyókúrás ebéd ötletek?
Csirke, hal, főzve, párolva
Sovány túró, kefír, joghurt, főtt tojás
Mindent lehet enni, csak az alapanyagokat ki kell cserélni és kisebb mennyiséget kell fogyasztani.
Pl. a főzeléket önmagával sűríteni, a leveseket tészta nélkül enni, a pörköltet száraz húsból csinálni, a ragukat szintén és nem liszttel sűríteni, stb.
Nyilván a főzelékhez nem egy rúd kolbászt kell megenni, hanem szintén valami szárazabb husit.
Heti max egy alkalommal mehet egy pici ch csökkentett tészta is valamilyen raguval.
A főételekhez ehetsz savanyúságot, vagy salátát.
És akkor ott vannak a tipikus ezer féle saláta-hús, vagy rizs-hús kombók, de hosszútávon csak ezeken nem lehet élni. :)
Ma nekem: 2 szelet teljes kiorlesu, vekony, sokmagvas piritos, rajta csicseri-voroslencskrem(feherje es rost), azon egy pici tahini citrommal es vizzel kikeverve (rost, omega3), ezt megpakoltam olivan karamellizalva: 2-2 szelet paradicsom, hagymakarika, sargabarck, padlizsan, fokhagymasoval es egy csipet garam masalaval. Erre egy teaskanal ananszlekvar, 2 szelet narancs, salatalevel, egy kis edespari, 2 szelet avocado es a masik tahinis-leencsekremes kenyer kerult. Nyami. Csirkemellszelettel is finom, meg anelkul is.
Netes recept volt, ebedre tokelets, este feherje megy es spenot-rikola-uborka-porehagyma-alma salata, amit balzsamecettel es citrommal, meg egy keves granatalmaval toppingolok. De lehet, hogy csak reszelt repas-fokhagymas majonez, majd meg kitalalom.
Én ezt az oldalt javaslom: Keresési eredmények
Internetes találatok
Fogyókúrás ebédötletek - Fogyókúra | Femina
femina.hu › Fogyókúra
2017. jún. 30. - Fogyókúrás ebédötletek. Mutatunk néhány egyszerűen elkészíthető ebédet, melyek mindegyike nagyjából 400 kalória, így ha egy napra 1200 .
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!