Fogyokura szempontjabol mi a velemenyetek errol a megoldasrol?
Szoval az a helyzet hogy megkezdodott a suli es ezzel egyutt az eteleim dobozolasa is, amit magammal viszek. A het legtobb napjan ez tartalmazza az ebedemet is, viszont a suliban nincs kimondott ebedszunet ami alkalmas lenne idoben arra hogy elfogyasszam a kajamat. Ezert gondoltam arra hogy mi lenne akkor ha ket fele szednem az ebedet?! Ugy ertem, hogy reggelizni 6-fel7 korul szoktam. Tizorai fel9 korul. Akkor igy lenne az ebed elso fele fel11 korul, a masik pedig ket oraval kesobb fel1kor. Ennek igy van barmi hatranya? Vagy hogy mukodhet igy? A delutan mar megoldhato lazabb idobeosztassal is de ezek a delelottok ilyen huzosak. Nem lesz megterhelo nagyon a dietara nezve?
Nem tudom mennyirr irtam erthetoen hogy mit szeretnek, remelem valaki tud tanacsot adni. Koszonom elore is
Úgy oszd be, ahogy neked kényelmes, laktató, működik. Van, akinek nagy ebéd kell, másnak kisebb étkezések s van, akinek teljesen mindegy, csak az összmennyiség legyen jó.
Próbáld ki.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!