Kezdőoldal » Emberek » Emberi tulajdonságok » ( Magamról bővebben lent. )...

( Magamról bővebben lent. ) Párkapcsolat szempontjából mi a véleményetek a kárpátaljai UKRÁN LÁNYOKRÓL (most nem a magyarokra gondolok), vagy úgy az ukrajnai lányokról? Magamról bővebben lent.

Figyelt kérdés

Számít nekik (még) az, hogy magyar (nyugati) vagy, vagy ez kárpátalján már nem igazán "szempont" a kezdeményezésnél, vagyis a leszólításnál, a szóba elegyedésnél?

Igaz az, hogy még egy húsz-huszonkét évesnek is már-már elrettentően határozott férfiú kell? Mert azt hallani és olvasni, hogy az ottani lányok meglehetősen karakánok. (Én csupán félúton vagyok vagyok a határozott, értékeivel tisztában levő és az anyámasszony katonája között, és bár nincsenek rossz tapasztalataim, de azt mondják a kevés tapasztalat sem jó, úgymond az sem segít az ilyen emberek helyzetén párkeresésben.)

Illetve a nyelv...

Csak oroszt tanultam, az ukránt még nem próbáltam, megértheti-e velük magát egy külföldi csupán orosz nyelvvel?

(Ha nem, mennyi idő lehet napi egy óra ráfordítással az átképzés, az új szavak a hétkznapokban úgy-ahogy elfogadható/használható méretű szókinccsé bővítése/megtanulása?)

2017. szept. 3. 12:06
 1/9 A kérdező kommentje:

És mi az az új divat/mánia, hogy csomóan - de még a magyarok is - olyasmiket írnak ki magukról - vagy olyan pólókat hordanak - hogy:

"Normal people scare me?"

Miközben - legalábbis nekem, tehát nem nem biztos, hogy így is van - úgy tűnik, hogy a lány(ok)nak is teljesen átlagos, hétköznapi élete/életük van...

Ekkora ultragáz, hogy valaki "örül" annak, hogy hétköznapi az élete/értékrendje és csak "ilyet" tud biztosítani a lány számára?

2017. szept. 3. 12:20
 2/9 anonim ***** válasza:

Nem igazán értem a kérdést, de egyre tudok válaszolni:

A "Normal people scare me" az egy American Horror Story c. sorozat jelképes és fontos mondata. :) Szóval nem feltétlenül tartják úgy, ahogy a póló írja, valószínűleg csak szimplán kedvelik a sorozatot. :)

2017. szept. 3. 13:04
 3/9 A kérdező kommentje:

Ennyi a kérdés:

"Párkapcsolat szempontjából mi a véleményetek a kárpátaljai UKRÁN LÁNYOKRÓL (most nem a magyarokra gondolok), vagy úgy az ukrajnai lányokról?"

Ez pedig a pontosítás:

"Számít nekik (még) az, hogy magyar (nyugati) vagy, vagy ez kárpátalján már nem igazán "szempont" a kezdeményezésnél, vagyis a leszólításnál, a szóba elegyedésnél?

(Tehát pozitívum ez nekik - MÉG? Annak fényében különösen, amit írtam magamról?)

Igaz az, hogy még egy húsz-huszonkét évesnek is már-már elrettentően határozott férfiú kell? Mert azt hallani és olvasni, hogy az ottani lányok meglehetősen karakánok.

(Mert én csupán félúton vagyok vagyok a határozott, értékeivel tisztában levő és az anyámasszony katonája között.)

Illetve a nyelv...

Csak oroszt tanultam, az ukránt még nem próbáltam, megértheti-e velük magát egy külföldi csupán orosz nyelvvel?"

2017. szept. 3. 14:40
 4/9 A kérdező kommentje:

"Szóval nem feltétlenül tartják úgy, ahogy a póló írja."

Akkor nem baj nekik - valószínűsíthetőleg - ha az illető férfiú hagyományos/megszokott életet él, és nem pörög hétezerrel?

Tehát csak a szokásos: kerékpározás, futás, túrázás, kirándulás, utazás, netezés, olvasás, zeneimádat, filmek, történelem, épületek és szép autók kedvelése(i), DE ezeken kívül semmi extra, semmi polgárpukkasztó? Ez így - esetlegesen - elég lenne egy ilyen pólós lánynak is?

2017. szept. 3. 14:44
 5/9 anonim ***** válasza:
51%
Nem minden ukrán lány egyforma. A lányok nemzetiségtől függetlenül nagyon különbözőek. Úgyhogy miért pont ukrán kell? Abból akarsz előnyt kovácsolni, hogy "nyugati" vagy? Szerintem ez meglehetősen szemétség.
2017. szept. 3. 16:27
 6/9 A kérdező kommentje:

Jézusom utolsó! Csak ismerkedni szeretnék, mit kell ebbe holmi tragédiát belemagyarázni? Mintha az, hogy valaki előnyt kovácsolt valaha valamiből (édes mindegy, ami neki megvolt, pl. egy cuki pofi), bármikor is ekkora - túllihegett - bajt jelentett volna... Mintha elfelejtetted volna, hogy annál, amit leírtam, milliószor nagyobb "szemétségeket" használnak fel a mai napig tonnaszám! Igen, akár ismerkedésekkor is.

Mond az neked valamit, hogy hiúság?

Önmagában is az egyik legnagyobb "szemétség", hisz ha valaki ilyen az nem egy megdolgozott valamiért hordja fenn a magas orrát, hanem egy olyan valamiért, amit öröklött/kapott, ezt kihasználni pedig azzal szemben, aki előnytelen külsejű - hisz ő csak azt kapta - nem gondolod, hogy ordas nagy szemétség?

Ezek szerint, ha van egy megkapóan csinos lány, az szerinted most azonnal szálljon pokolra, nehogy már felhasználja akár pár-, akár munkakeresésben a szépségét, mert ez a kevésbé előnyös külsejűekkel szemben "micsoda szemétség"?!

Jézusom, csak ismerkedni szeretnék, mert hamarosan megyek ki hosszú időre és tájékozódnék előre! Nem színházban akarok beszélgetni, vagy gyermekeket felkoncolni, csak szeretnék egy barátnőt!

2017. szept. 3. 18:20
 7/9 A kérdező kommentje:

De a kérdés - azt hittem ez egyértelmű - azoknak íródott, akiknek (vagy saját, vagy ismerőseiktől hallott) TAPASZTALATA van ukrán/orosz lányokkal, ezért elsősorban az ő konkrétumaikat szeretném olvasni, ők írjanak inkább! Általánosítások olyanok a kiírt kérdésre, mintha azt írnám, hogy az ég néha felhős, néha tiszta, néha kék, néha rózsaszín. Nem ezt akarom hallani, amit egyébként magam is sejtek, ez nem visz előre.

Mostantól olyanok írjanak, akik kompetensek a témában - lehetőleg jó sokan! Nekik viszont előre is köszönet a sok-sok információért! :)

2017. szept. 3. 18:30
 8/9 anonim ***** válasza:
57%
Hű de túlliheged. :DDD
2017. szept. 3. 18:53
 9/9 anonim ***** válasza:

Miért kellett nekem esni? Mint nő kifejtettem a véleményemet. Ahelyett, hogy ilyen művi megfogalmazással írnál, kimehetnél, és szocializálódhatnál. Akkor rájönnél, hogy felesleges ennyire tudományosan megközelíteni az ismerkedést. Úgysem fogsz azonnal barátnőt szerezni, mert az nem megy olyan könnyen. Úgy beszélsz, mintha Ukrajna egy isten háta mögötti, teljesen elszigetelt ország lenne, mikor a nagyvárosok már igenis fejlettek.

Hiába hasonlít az ukrán az oroszra, nem nagyon fognak megérteni, maximum szavakat. Tanulj meg ukránul, mert nem beszélnek se angolul, se németül. A fiatalok már nem beszélik az oroszt.

Napi egy óra nem túl sok nyelvtanulásra, hónapokba fog telni, míg középszintre eljutsz. A kitartás a lényeg.

2017. szept. 3. 19:36

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!