Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Nincsenek barátaim. Ez nőknél problémát jelent párkapcsolat szempontjából?
Vannak közeli haverjaim, ismerőseim, de olyan akit tényleg igaz barátomnak nevezhetnék nincs.
25F
Én imádnám. :) Nekem sincsenek, és néha zavaró, hogy extrovertáltabb emberekkel vagyok kapcsolatban.
L
szerintem hátrány.
új városba költöztem, és nekem sincsenek itt haverjaim, barátaim meg pláne.
abból gáz, hogy ha valaki közkedvelt ember pl sok cimborája van, akkor vonzóbb a nők felé. ez ilyen ősi cucc, hogy a legéletrevalóbbal kell lenni stb, ezért mindig az a legvonzóbb aki a társaság középpontja.
Nálam ugyan nem.
A barátomnak se nagyon vannak.
Én örülnék, nagyon!
A páromnak van 1-2 jó barátja, és több haverja. Már kezdem kicsit unni,hogy amikor együtt vagyunk(2 nap a hétből) és hivják ki mindig mennünk kell. Persze mindig visz engem is, mert velem is közben de velük is akar lenni. Ha meg én nem akarok, akkor ő se megy és nem akarok egy otthon marasztalós hárpia lenni, inkább kibirok fél órát :))
Ezzel csak azt akarom mondani, hogy egyáltalán nem lenne baj, ha ehelyett velem lenne és valamit csinálnánk közösen...
Nekem sincsenek barátaim, úgyhogy engem nem zavarna. Csak ne azért akarjon összejönni velem, hogy legyen kihez szólnia, és a nyakamon lógjon 24/7-ben, mert az ilyentől megőrülök. Ha el tud lenni egyedül is, vagy a haverjaival, akkor rendben van.
30/N
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!