Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szerintetek is kizáró ok, ha valakinek még évekig csoporttársa leszel az egyetemen, és minden nap látnod kell, párkapcsolat szempontjából?
Nem egészen értem a kérdést. Tüzet akarsz szítani, de közben azon parázol, hogy minden nap látod? o.O"
A szerelem legtöbbször nem tudatos.
Nem gondolkozunk ép ésszel, csak a másikkal akarunk lenni. Persze utána mikor lecsillapodik a dolog, akkor jövünk rá a hibákra, problémákra.
Szóval ha nagyon vonz a srác, és mindent megtesz a kapcsolatotkért és érted, akkor megéri. Ha viszont látod, hogy más felé is húz, meg nagyon válogat (vagy éppen nem annyira...) akkor nem éri mwg.
Hagyj magadnak időt, gondolkozz, érezz, pro és kontra érvelj.
Miért lenne kizáró ok? Nálunk kis létszámú évfolyam van, mégis van egy pár, és remekül megvannak. Illetve nekem is tetszik egy lány a csoportból ,egyre jobban kedvelem, nagyon jól kijövünk egy hullámhosszon vagyunk, épp most tervezem ,hogy elhívom valahova, engem nem zavar hogy évfolyamtársak vagyunk. Sokkal fontosabb nekem a lány, mint hogy ilyesmiből ügyet csináljak, hogy nap mint nap fogunk találkozni.
Szerintem ha igazán fontos neked a fiú, akkor nem fog érdekelni, hogy egy egyetemre jártok vagy sem.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!