Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Azonos nemű hölgyek párkapcsolat szempontjából hogyan viszonyultok egymáshoz meg van-e egymás iránt a kölcsönös bizalom és őszinteség egymás iránt való őszinte szeretettel való tisztelet?
Ha szabad kérni nyugodtan irhatok kort és nemet is és mellesleg üzenet küldése esetében a magán üzenetet is szivesen fogadom!
19 éves fiú vagyok.
Kedves válaszolok! Fiúk vagy lányok vagytok ?
Lezbikus lányokra értettem.
Istenem, megint egy retardált pasi kérdez xD
Figyelj kisvirág, attól, mert 2 nő jár egymással, az semmiben sem másabb párkapcsolat, mint ha 1 férfi 1 nő vagy 2 férfi tenné ezt egymással, csak te csorgatod a nyáald jobban rá.
Amit írsz, annak általánosnak kéne lennie egy egészséges, jól működő kapcsolatban, innentől meg értelmetlen a kérdésed.
Engem ez a túlzott modorosság zavar és hogy lényegében semmi értelme a kérdésnek.
Egyértelműen csak beszélgetést akar kezdeményezni leszbikusokkal és ezt próbálja olyan szépen bevezetni, ahogy csak kitelik tőle:D
Értem én, végre egy srác, aki nem alpárian beszél a lányokról (főleg leszbikről), de ha beszélgetést akarsz kezdeményezni, azt szerintem ne így, ilyen formában, mert irritáló kicsit:D
Huszonéves lány vagyok, csak hogy ilyen választ is kapj.
Van egymás iránt minden amit csak el tudsz képzelni😛
Fuss neki ennek megint kérlek,mert kicsit túltoltad és elveszett a lényeg. Azt sem értem pontosan mi a kérdés,de azért mondjuk rá hogy talán..?
Üdv-egy azonos nemű lány
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!