Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lányok! Ti mikor jöttetek rá, hogy valóban leszbikusok vagytok?
Figyelt kérdés
Mármint úgy értem, hogy mikor érezted először azt, hogy nem csak csókolózni és kavargatni jó lányokkal pl. buliban, hanem párkapcsolatot is el tudnátok képzelni. 24L2017. jan. 22. 16:55
4/6 anonim válasza:
13 évesen. Első szerelmem is lány volt, és azután hiába próbáltam randizni pasikkal, megcsókolni sem akartam őket.
17/L
5/6 anonim válasza:
14 évesen jöttem rá, hogy az vagyok.
Volt már eleinte próbálkozásom pasival, de nem indultam be tőle.
16/L
6/6 anonim válasza:
Én biszex vagyok, de erre eleve úgy jöttem rá, hogy 16 évesen beleszerettem egy lányba, szóval kapcsolatot képzeltem el vele.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!