Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Leszbikusok között létezik szexuális kihasználás?
Első: ez szexuális orientáció, nem pedig identitás.
Kérdező: mit értesz szexuális kihasználás alatt?
Igen,kedves kérdező létezik.De az,amit te felvázoltál nem az,hiszen mindkét fél tisztában volt a kapcsolat milyenségével,nem történ átverés.Az pedig,hogy B netán nem viszonozza A érzéseit,nem kihasználás,hiszen A egy szexkapcsolatba ment bele.
Az a kihasználás,mikor az egyik fél hazudik a másiknak,szándékosan elhiteti vele,hogy szereti és,hogy együtt lesznek.Velem ez történt:-( Egy másik nő elhitette velem,hogy szeret,randiztunk,összejöttünk,szexre elég későn került sor,hiszen nem arról szólt a kapcsolat. Segítettem neki a válásában,a nővérem ügyvéd lévén és rám való tekintettel ingyenesen vállalta az ügyét.Kieszközöltem az előléptetését,anyagilag támogattam,de ami a legrosszabb,hogy tényleg,őszintén szerelmes voltam belé,ő meg ezek után lelépett egy 23 éves feszülős pólós fiúcskával:-( Közben már együtt tervezgettük a közös életünket,de nem szólt,hogy mire készült.Na,ez a kihasználás:-(
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!