Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lányok, ilyen tényleg létezik?
Ezt a cikket ma olvastam, és eléggé ledöbbentem.
Őszintén, nálatok tényleg ez a helyzet, hogy a félénkebb, visszahúzódóbb, "jófiú" típusú srácokat így kiskutyaként tartjátok magatoknál? Csak azért, hogy ki legyenek használva, majd ha unná, akkor megint dobtok "csontot" nekik, hogy közeletekben maradjanak és így növeljétek az egótokat?
Be kell, hogy valljam, hogy kicsit mintha magamra ismernék ebben a cikkben, mármint van egy lány, akibe titkon eléggé bele vagyok zúgva, próbáltam már elfelejteni, de sajnos nem megy. Ha nem beszélek vele, akkor hiányzik, ha beszélek akkor felvidulok. Sokszor szokott dicsérni, stb.., ami megmondom őszintén jól esik, mert eddig sajnos nem voltam sikeres a nőknél, és nem vagyok ehhez hozzászokva. Szóval ez lenne a csontdobálás, és ő ezt tudatosan játszaná? Megmondom őszintén egy rendes lánynak ismertem meg, de ez a cikk egy kicsit ledöbbentet.
Őszinte válaszokat kérnék, köszönöm előre is! 22/F
El se hiszem, hogy fiú létedre ilyen női szennylap baromságokat olvasol.
Én nem olvasom, pedig lány vagyok.
Ami oda van írva meg általánosítás, kész pont.
1. A Velveten köztudottan profi írók/újságírók írnak szándékosan megosztó, provokatív cikkeket (olvasói levélnek álcázva) a magasabb kattintásszám elérése érdekében.
2. Igen, vannak érzelmileg felszínes emberek (nők és férfiak), akik másokat tárgyként használnak. Nárcisztikusnak hívják őket. Sokan vannak. Egészséges személyiségű ember messzire elkerüli őket.
5-ös, de képzeld van!
Sőt, még szeretőm is van. Nem a levegőbe beszélek, és nem is megkeseredettségemben!
Nőként mondom, őszintén remélem, hogy nőtársaim többsége nem ilyen szívtelen.
A legjobb barátom fiú. Soha nem tudnám kihasználni. Nem dobnék "csontot". Ha dicsérem, biztatom, támogatom, azt komolyan is gondolom, és nem azért teszem, hogy velem maradjon kiskutya módjára. Mindent megtennék érte. Nem tudnám becsapni.
Elvárom, hogy ne adjon mindig igazat, elmondja a negatívumokat is, hisz ez is az őszinte kapcsolat része, és bele kell, hogy férjen.
Barátok és lelki társak vagyunk, és nagyon szeretem.
A kérdésedre válaszolva, nem, nem kiskutyát tartok, ne egy nő alapján ítélj, és bízz a barátodban/szerelmedben.
35N
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!