Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Létezik olyan, hogy én helyesn...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Létezik olyan, hogy én helyesnek látom magam, de a lányok rusnyának?

Figyelt kérdés

Egyszerűen akármennyit nézem magam a tükörben,lehetetlen,hogy rusnya lennék,szerintem jól nézek ki,helyes kisfiús arcom van,nem rusnya...de a lányok még sem érdeklődnek irántam,nem néznek meg jobban az utcán csak ritkán vagy maximum egy pillantás...barátnőm sem volt még,igaz a saját hibámból,mert nem próbálkozok senkinél.

Eddig kb.8 lányról tudok,akinek biztosan tetszettem és egyáltalán nem rondák,sőt.De nem lett egyikből sem semmi,mert nem léptem,béna vagyok.Az egyikük mindig dicsérgetett és elhívott randizni is,a másiknak a barátnője mondta nekem,hogy tetszem a csajnak(aki szintén feltűnően dicsérgetett),aztán volt közöttük pár ismeretlen,akik ismerkedést kezdeményeztek,szóval tuti akartak valamit,valamint még 2-3,akik egyértelmű utalást nem tettek arra,hogy tetszem nekik,de állandóan a közelemben akartak lenni...neten egy lány sem mondta,hogy rusnya lennék,sőt a legtöbbnek tetszem.

Az a gond,hogy valamiért mégis ott motoszkál a fejemben,hogy ha helyes lennék,akkor megnéznének a nők az utcán,főleg mert magas vagyok és sportos alkatú,de mégsem így van.

2014. aug. 21. 08:15
 1/1 anonim válasza:
Ha magad szépnek látod, akkor már megvan az önbizalom, és más már nem is nagyon kell.
2014. aug. 21. 11:33

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!