Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Miért van az, hogy sok lány...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Miért van az, hogy sok lány helyesnek tart, de ha jóképű barátaimmal megyek bulizni észre se vesznek?

Figyelt kérdés
2014. aug. 12. 13:54
 1/6 anonim ***** válasza:
5%
azert tartanak hejesnek hogy ne erezd roszul magad szoval most jol figyelje mert ahogy mikilasbacsi sem letezik ugy hejes sem vagy
2014. aug. 12. 13:56
 2/6 anonim ***** válasza:
Mert mellettük megcsúnyulsz mivel jóképűbbek nálad
2014. aug. 12. 14:00
 3/6 anonim ***** válasza:
Nem egyértelmű? Mert a barátaid jobb képűek.
2014. aug. 12. 14:00
 4/6 anonim válasza:

Ne legyetek már ilyen barátságosak a kérdezővel, emberek :D

Egyébként lényegében igazuk van az előttem szólóknak, a barátaidban nyilván van valami, a stílusukban, a kinézetükben, ami miatt inkább rájuk figyelnek.

Megoldás: változtass valamilyen apró dolgot magadon (pl. frizura), vagy ne velük menj bulizni xd

Ez a jelenség természetes dolog, sajnos. Lány vagyok, de engem se vesznek észre, ha a barátnőimmel megyek valahova. Már megszoktam.

2014. aug. 12. 14:12
 5/6 anonim ***** válasza:
mots me kaptam 0t??? ti se tudjatok hogy van e latom
2014. aug. 12. 14:13
 6/6 anonim ***** válasza:

Mert a "megyünk bulizni" alatt azt lehet érteni, hogy mész sok olyan ember közé ahol csak a külső számít. A helyességed

valószínű abban nyilvánul meg, hogy összhangban van a kommunikáció a kinézeteddel, így egyben vagy helyes...

De egy sötét lyukban, ahol csak az számít, kin mi van hogy néz ki mit iszik, mikor fekszik, mit csinál a wc-ben, kérlek ne akarj észrevehető lenni, az nem a Te világod...

Máshol ismerkedj, és ha megismerted már mehettek bulizni, és jól szórakozni együtt... :)

2014. aug. 12. 14:15

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!