Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért van az, hogy sok lány helyesnek tart, de ha jóképű barátaimmal megyek bulizni észre se vesznek?
Ne legyetek már ilyen barátságosak a kérdezővel, emberek :D
Egyébként lényegében igazuk van az előttem szólóknak, a barátaidban nyilván van valami, a stílusukban, a kinézetükben, ami miatt inkább rájuk figyelnek.
Megoldás: változtass valamilyen apró dolgot magadon (pl. frizura), vagy ne velük menj bulizni xd
Ez a jelenség természetes dolog, sajnos. Lány vagyok, de engem se vesznek észre, ha a barátnőimmel megyek valahova. Már megszoktam.
Mert a "megyünk bulizni" alatt azt lehet érteni, hogy mész sok olyan ember közé ahol csak a külső számít. A helyességed
valószínű abban nyilvánul meg, hogy összhangban van a kommunikáció a kinézeteddel, így egyben vagy helyes...
De egy sötét lyukban, ahol csak az számít, kin mi van hogy néz ki mit iszik, mikor fekszik, mit csinál a wc-ben, kérlek ne akarj észrevehető lenni, az nem a Te világod...
Máshol ismerkedj, és ha megismerted már mehettek bulizni, és jól szórakozni együtt... :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!