Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Félek, hogy nem tudom kielégíteni? (többi lent)
Ott tartunk a kapcsolatunkban a párommal, hogy eljönne az ideje az első alkalomnak. Ezzel nincs is problémám, viszont eddig nem mertem kezdeményezni -akármennyire is kívánom őt- mert félek attól, hogy nem tudom kielégíteni rendesen. Mindig úgy indulok neki, hogy oké akkor most az ő érdekében megemberelem magam, de iszonyatosan beszari vagyok (bocsánat a kifejezésért).
Mit tudnék tenni? Tudtok valamit ajánlani?
bár pasi vagyok,de tedd azt amit masztinál magadon
meg nyald ki
ne félj ,a csúcsra fogod juttatni,lehet többször is és ő is téged!!
Nyugi nem lesz semmi baj! Az elsőnél ez mindig normális, hiszen nem ismeritek egymás testét azt, hogy mi a jó nektek. Viszont mindent megtudtok beszélni! ;)
A legfontosabb, hogy ne stresszelj rá a dologra, fedezd fel, figyeld a reakciókat,hogy ő mit szeret mi a jó neki! :) hány évesek vagytok?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!