Félek hogy nemfogom kielégíteni teljesen a pasimat. Szerintetek hogy kezdjek neki?
Figyelt kérdés
2011. nov. 8. 14:48
1/6 anonim válasza:
Az ágyban ketten vagytok, ezért az hogy az jó lesz, vagy sem, mindkét emberen múlik. Nem értem minek szeretnél nekikezdeni? Ha még szűz vagy, akkor majd beletanulsz, mindig kérdezd meg hogy szeretné, mit csinálj, ha rendes pasid van, akkor segíteni fog, sőt az ő érdeke, hogy segítsen, senki sem születik lepedőakrobatának.
2/6 anonim válasza:
kommunikalj vele folyamatosan,mit s hogyan szeretne,hogy esik jol...es te is mond,hogymire vagysz...ennyi...
3/6 anonim válasza:
szerintem egy a férfinak nehezebb dolga van az ágyban. a férfi előbb utóbb ugy is elélvez, viszont a csaj már koránt sem biztos...
4/6 anonim válasza:
Attól függ...
Ha ő is szűz,akkor egy kis közös bénázás után (ami természetes) ráéreztek
Ha ő nem az,akkor nyugodtan kérd meg,hogy irányítson,nem fog nemet mondani az garantált.Kérd meg,hogy mondja el mit hogyan csinálj közbe,hogy hogyan szereti...,vagy csak kezdd el és kérdezz rá,hogy jó ez így?De valószínűleg a reakcióiból egyértelmű lesz.PLusz ha egy pasi tudja a barátnőjéről,hogy szűz,szerintem szívesen játssza a "tanárbácsit".
5/6 A kérdező kommentje:
köszii a válaszookaz:)
2011. nov. 8. 17:20
6/6 Szakmayer válasza:
Mindig add ön magad, ne görcsölj legyél természetes. A túlzott megfelelési vágy, mely nem engedi a saját magad értékeit észre venned. Ne legyenek kisebbségi érzéseid. Ha szerelmes vagy akkor minden jön magától, ezt nem lehet előre megtervezni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!