Mit/hogyan kell? Szeretném kielégíteni.
A barátommal már 3 hónapja együtt vagyunk, úgy érzem eljött az ideje, hogy engedjünk a vágyaknak, stb.. Ezalatt a pettinget értem (a szex-el még várni akarok, szűz vagyok). Azonban még egy fiúnak sem vertem ki, vagy sz*ptam le.. teljesen tapasztalatlan vagyok. Tudom, jön majd magától, ösztön.. De lenne egy pár kérdésem.
Ha kiverem neki, akkor a spermát hova 'tüntessük el'? Megoldja majd ő, vagy esetleg papírzsepi..?
Ha le*opom akkor lenyeljem vagy ne.. stb.. És hogyan csináljam? Először puszik, aztán nyalogassam, körbe-körbe és kapjam be? A fejem fel-le mozgassam? Milyen gyorsaságba?
Köszönöm a segítséget! :)
szűz vagy és egyből lesz0pod ? :O
ÚRISTEN pffff mi a fäsz van a mai lányokkal :S
Am az 1000X nagyobb feladat megfogni és a szádba verni mint lefeküdni vele erre nem gondoltál ?
Érzésből csináld ez a legfontosabb :) ha nem igazán akarod, akkor nem látja majd rajtad..h hmmm neked jól esik ez !! :)
És szerintem ha látja rajtad az sokat jelent neki!!
Hát azt h a spermát hová...az mindenkinél más szerintem, ha rendes a fiú akkor jelzi valahogy mielőtt elmenne, ha te nem is érzed magadtól h lassan vége lesz..:) ha lenne gusztusod akkor nyeld le, bár először szerintem nem szerencsés! a papírzsepi ott marad megoldásnak, h letöröljétek vagy ilyesmi, rád is mehet a sperma..akárhová...:) Elsőnek kezdd el puszilgatni finoman és simogatni ahogy jól esik, az arcát figyeld...arra minden kiül...:) jól nyálazd be, hogy csúszós legyen mert az kellemesebb a fiúnak :) nálam idáig minden pasi máshogy szerette, senki nem egyforma, de az elején lassabban csináld le-fel a tövénél fogd meg, de légy óvatos..:) ez egy elég érzékeny pontjuk :) aztán gyorsíthatsz de csak fokozatosan, hagyd hogy kiélvezzen minden mozdulatot! Aztán utána jöhet a kéz-száj kombináció, a kezedet csavargathatod is kicsit!
Remélem segítettem picit :)
te hallod mielőtt pettinghez fogsz, ezt olvasd már el...
Hany evesek vagytok? Mert ez sokat szamit... de mondjuk a leirtak alapjan kb 13-14 lehetsz.. ugye?es kicsit sztem meg varhatnal ezzel, mert hogy eretlen vagy az biztos..
Nah sebaj... valaszolok, hogy megis ne mond mar...
1, kivered neki..papirzsepivel igenkonnyen letorolheti magarol..
oralisan pedig eloszor csak ismerkedj meg vele...nem muszaj neked ot rogton leszopni, eleg ha adsz ra egy par puszit eloszor..es annyi....mert gondolom meg eloben sosem lattal ilyesmit..., hogy hogy is nez ki az valojaban stb...ugh lehet ranezel es el is megy tole a kedved :D. ha pedig annyira akarod megis.. akkor pedig banj ugy vele mint egy fagyival vagy nyalokaval... nyalogasd, szopogasd ...:)
17/L
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!