Ez az ebéd hány kalória lehetett?
Figyelt kérdés
Töltött paprika, de a paprikát nem ettem hozzá, csak kb 2 sárgabarack nagyságú húsgombócot + egy merőkanál paradicsom szószt. Tudom, hogy ez elkészítéstől függ, de ha úgy vesszük, hogy cukorral, kevés liszttel volt készítve, mennyi lehet?
(Amúgy nem tudom, hogy ez amit én ettem, egyenlő-e a paradicsomos húsgombóccal vagy ott más a szósz?)
2017. máj. 3. 13:30
1/2 anonim válasza:
Úgy lehetne pontos kalóriaszámot adni, ha lemérted volna grammra pontosan, hogy mégis mennyit ettél meg belőle.
A kaloriabazis.hu oldal szerint 100 gramm töltött paprika (pont a paprikában van elenyésző mennyiségű kalória) 100 kcal körül van, a cukor mennyiségétől függően ez lehet +/- 20 kcal.
2/2 anonim válasza:
Paprikàt mièrt nem etted meg? Az zöldsèg. Semmi bajod tőle. Ellenben ha valamilyen zsìros sertès hùsból kèszült a gombóc, az annàl rosszabb. Bàr maga a töltött paprika nem vészes kaja, nàlam a diètàba is belefèr, persze kenyèr nèlkül, pulyka darálthùsból.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!