Kalóriaszámlálásnál ti hogy mértiek a leveseket?
Figyelt kérdés
Pl: gúlyásleves
Úgy jó ha így mérem?
Először csak a sűrűjét szedem ki (ez általában csak répa meg karalábe a krumplit nem eszem meg, néha husi) és azt lemérem és azt irom be. A levet már nem mérem ki.
És ha úgy van teszek bele egy kevés tésztát amit kimérek konyhamérleggel és azt is külön beírom a kalóriaszámlálóba.
Ti hogy szoktátok?
2020. júl. 3. 13:47
1/5 anonim válasza:
Mivel én főzöm, tudom, hogy mi van benne. Kiszámolom a teljes fazékban lévő húst meg répát meg krumplit, aztán belövöm, hogy kb hány adag jön ki belőle, és elosztom.
2/5 anonim válasza:
Ez pont azért butaság, mert a rendszerben valószínűleg lével együtt van kalkulálva, tehát így kevesebbet fog neked számolni a rendszer, mint amennyit valójában megettél.
3/5 anonim válasza:
A levet is mérni kell, annak is van kalória értéke.
4/5 anonim válasza:
Én nem variálom túl, kalóriabázisból kiválasztom általában a legtöbb kalóriát író változatot és lével mindennel együtt lemérem.
5/5 A kérdező kommentje:
Köszi a segítséget!
2020. júl. 6. 20:25
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!