A kalóriaszámlálás szerintetek milyen hosszú projekt?
Vagy csinald meg elore a kajadat par napra, es igy nemkell mindennap mindent merned
Nekem ez igy picit segit
Én folyamatosan számolom,súlytartáshoz is
Megőrjít ha nem tudom:D
"De azért felmerül bennem egy-két aggodalom, pl.mi van, ha így jobban elengedem magam, mert nem lesz úgymond írásos nyoma annak, hogy mit eszek? Itt egy kis kóstolás, ott egy plusz sor csoki, stb?"
Nekem erre az a megoldásom, hogy csak az édességeket, nassolást írom. Persze az étkezések közötti kóstolgatást is jó lenne, de az már nem olyan egyszerű.
Meg lehet azt is, hogy nem mérsz, csak jegyzetelsz, pl. 1 tányér tökfőlzelék (de nem méred le, és főleg nem méred le összetevőnként főzés közben). Nekem maga a felírás a fontos, nem az, hogy akkor ez most hány kcal tulajdonképpen. Az éhségérzetem is elég jól működik, ha keveset ettem, éhes leszek este, ha meg sokat, akkor szinte megpukkadok étkezés után.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!