Kalóriaszámlálás nélkül lehet fogyni és tartani a diétát? Mindenfajta különösebb módszer nélkül, az adagokra és összetevőkre odafigyelve?
31 év, 167 cm, 560 kiló.
Ismerem a Kalóriabázist, de nem fűlik hozzá a fogam. De ha itt sokan megerősítik azt, hogy nagyon kell, akkor szerintem használni fogom...
Ha csak "kábéra" diétázok, akkor az eredmények is csak kb. fognak jönni.
Mivel sem fotózás, sem verseny nem lesz, persze. Csapassad így. Én is így teszek.
Őszinte leszek. Azok utàn, hogy biztosra akartam menni, és kb 2 hónapig szàmoltam makrotàpanyagokat, ràjöttem hogy bàr hasznos volt, hogy tisztàba tegyem mire van szükségem, de egyben zavaró , és olyan lélekölő is. Simàn beàlltam egy olyan étrendre amit szàmolgatàs, adminisztràció nélkül tartani tudok. Megszokàs kérdése. Mikor abbahagytam az íràst, olyan -10 kgnàl jàrtam. Most -49. 😊.
Szóval nem, nem fontos szàmolni. Inkàbb azt kell nézni, hogy mit eszik az ember.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!