Kezdőoldal » Fogyókúrák » Kalóriaszámlálás » Gondban vagyok feherje bevitel...

Gondban vagyok feherje bevitellel, van valami etel amiben nagyon keves zsir van de sok feherje es alacsony aa GI indexe??

Figyelt kérdés
Nem tudok annyi feherjet megennit amit beallitottak, mert kulonben tullepwm a zsirt
2020. júl. 3. 06:57
1 2
 11/13 A kérdező kommentje:
Nagyon regota dietazom, szoval elegge kiképeződtem, igy az alapok mennek. Csak fehérjét es zsirt nem kellett eddig szamolnom, illetve nem testsulyra szabott dietat tartottam szimplan az IR alapveto szabalyait. Lassu ch, glutenmentesen, sajat magambak sutok pekarukat, stb. Vagyis ez volt 2 eve. Azota voltak trtenesek az letemben es nem tudtam tartani,igy felugrott 30kg. Na most mar IR, es pajzsmirigy alulmukodes. Szoval en hiszek a ch alapu dietaban, csak kevesebb chval
2020. júl. 4. 15:26
 12/13 A kérdező kommentje:
Veleteln elkuldtem. Szoval kevesebb chval, mint amit igy kikalkulaltak.
2020. júl. 4. 15:29
 13/13 anonim ***** válasza:
#10 vagyok. Szintén IR és pm alulműködés, de már sikerült lefogynom. Nekem ezek a makró arányok nem lennének jók, a zsír túl kevés lenne, a fehérje és a ch túl sok.
2020. júl. 4. 23:20
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!