Gondban vagyok feherje bevitellel, van valami etel amiben nagyon keves zsir van de sok feherje es alacsony aa GI indexe??
Milyen értékek vannak beállítva?
De sovány hús, túró sok fehérjét tartalmaz, zsírt meg alig, söt a hüvelyesek fehérjedúsak és zsírmentesek
45% ch, 25-30% feherje, 20-25% zsir
Szanomra ez borzadalam. Orvos irta elo. Fogynom kene, plusz hormonalis panaszokra gyogyszer nelkul. Olvastam tobb helyen ajánlják a kcal ilyen fajta lebontását, en el is hiszem, de 2 hete kezdtem, allandoan fullon vagyok kajaval, es hiztam 1kgt. 1500 kcalnal nem megy le tobb 1 nap, es ezt a feherje banja, mert a chra figyelnem kell, hogy megelgyen, a zsir pikk pakk osszejon,de a feherje mondig alacsonyabb marad kicsivel.
Szia!
A zsírszegény túró jó lehet,esetleg gomba ha szereted. Ebben a kalória is nagyon nagyon kevés. Én még azt szoktam csinálni,hogy amikor rántottát eszek,csak egy tojást rakok bele egészben,háromból pedig csak a fehérjét
Remélem segítettem,ha még eszembe jut valami,írok:))
Fehérje:
Tojásfehérje
Protein por:Tejsavó/rizsfehérje
Csirkemell
Pulykamell
Tonhal,tilapia,tőkehal
Fehérje+zsír:
Lazac,szardinia,makréla
Májak,belsőségek
Olajos magvak:mandula,dió
Mogyorovaj
Zsirszegeny tejtermékek(turo,mozzarella)
Fehérje+ch:
Hüvelyesek(bab,borso,lencse)
Zabpehely
Quinoa
Amaránt
Köles
Erőltetheted még ezt az étrendet, de szerintem már most látszik, hogy 1. nem fogysz tőle, 2. nem neked való.
Én nem szeretem ezt a százalékos meghatározást, inkább a grammokat. Ha leírod, milyen betegséged van és miből hány grammot eszel, lehet, hogy tudnék segíteni, mit változtass.
Ha maradsz az orvos ajánlásainál, akkor ebben az esetben fehérjepótlásra a fehérjeport javasolnám, ez lenne a legegyszerűbb, ha a zsírt alacsonyan szeretnéd tartani és a GI is fontos.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!