Kezdőoldal » Fogyókúrák » Kalóriaszámlálás » Gondban vagyok feherje bevitel...

Gondban vagyok feherje bevitellel, van valami etel amiben nagyon keves zsir van de sok feherje es alacsony aa GI indexe??

Figyelt kérdés
Nem tudok annyi feherjet megennit amit beallitottak, mert kulonben tullepwm a zsirt
2020. júl. 3. 06:57
1 2
 1/13 anonim ***** válasza:
100%

Milyen értékek vannak beállítva?

De sovány hús, túró sok fehérjét tartalmaz, zsírt meg alig, söt a hüvelyesek fehérjedúsak és zsírmentesek

2020. júl. 3. 07:11
 2/13 anonim ***** válasza:
100%
Az elsö vagyok újra: a másik megoldás, hogy az egyéb kajában csökkented a zsírt!
2020. júl. 3. 07:12
 3/13 A kérdező kommentje:

45% ch, 25-30% feherje, 20-25% zsir

Szanomra ez borzadalam. Orvos irta elo. Fogynom kene, plusz hormonalis panaszokra gyogyszer nelkul. Olvastam tobb helyen ajánlják a kcal ilyen fajta lebontását, en el is hiszem, de 2 hete kezdtem, allandoan fullon vagyok kajaval, es hiztam 1kgt. 1500 kcalnal nem megy le tobb 1 nap, es ezt a feherje banja, mert a chra figyelnem kell, hogy megelgyen, a zsir pikk pakk osszejon,de a feherje mondig alacsonyabb marad kicsivel.

2020. júl. 3. 07:46
 4/13 A kérdező kommentje:
Gyogyszer mellett, bocsanat
2020. júl. 3. 07:47
 5/13 anonim ***** válasza:

Szia!

A zsírszegény túró jó lehet,esetleg gomba ha szereted. Ebben a kalória is nagyon nagyon kevés. Én még azt szoktam csinálni,hogy amikor rántottát eszek,csak egy tojást rakok bele egészben,háromból pedig csak a fehérjét

Remélem segítettem,ha még eszembe jut valami,írok:))

2020. júl. 3. 08:30
 6/13 anonim ***** válasza:
100%
Csirkemell, fehérjepor.
2020. júl. 3. 11:04
 7/13 anonim ***** válasza:
Arra figyelj, miböl viszed be a túl sok zsírt a fehérjetartalmú ételek mellet, illetve ha nagyrészt ezekkel, akkor zsírszegényebb változatokat keress.
2020. júl. 3. 11:26
 8/13 Bzs03 ***** válasza:

Fehérje:

Tojásfehérje

Protein por:Tejsavó/rizsfehérje

Csirkemell

Pulykamell

Tonhal,tilapia,tőkehal

Fehérje+zsír:

Lazac,szardinia,makréla

Májak,belsőségek

Olajos magvak:mandula,dió

Mogyorovaj

Zsirszegeny tejtermékek(turo,mozzarella)

Fehérje+ch:

Hüvelyesek(bab,borso,lencse)

Zabpehely

Quinoa

Amaránt

Köles

2020. júl. 3. 14:38
 9/13 A kérdező kommentje:
Koszi a valaszokat :)
2020. júl. 3. 20:38
 10/13 anonim ***** válasza:
53%

Erőltetheted még ezt az étrendet, de szerintem már most látszik, hogy 1. nem fogysz tőle, 2. nem neked való.

Én nem szeretem ezt a százalékos meghatározást, inkább a grammokat. Ha leírod, milyen betegséged van és miből hány grammot eszel, lehet, hogy tudnék segíteni, mit változtass.

Ha maradsz az orvos ajánlásainál, akkor ebben az esetben fehérjepótlásra a fehérjeport javasolnám, ez lenne a legegyszerűbb, ha a zsírt alacsonyan szeretnéd tartani és a GI is fontos.

2020. júl. 4. 12:57
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!