Kezdőoldal » Fogyókúrák » Kalóriaszámlálás » Mi van akkor ha túl leptem ma...

Mi van akkor ha túl leptem ma a megengedett 1300 kcl-t?

Figyelt kérdés
Ma sajna kicsit túl leptem a keretem . Vagyis nem is kicsit Ossze se mertem számolni mennyivel. Kicsit bűntudatom van . :/ ez mennyire rontja az eddig betartott diétám? Ettem ma sütit,töltött káposzta, házi fasírt . Persze mindenből keveset de ez érzem sok volt. :/
2020. jún. 14. 18:10
 1/5 anonim válasza:
100%

Nem lesz semmi.

Én is dietazom, és van egy nap amikor azt eszek ami jól esik. Nyilván atlepem én is a napi kaloriakeretem ilyenkor. Persze nem zabalok egész nap. De megeszem egy csokit, egy szendvicset vagy bármit ami jól esik.

2020. jún. 14. 18:13
 2/5 anonim ***** válasza:
100%

Semmi baj sem lesz belöle, még akkor sem, ha netán két-háromszoros kalóriát ettél volna (de ez csak akkor lehetséges, ha az eredeti kereted túl kevés, ártalmas).

Egyszerüen vedd tudomásul, hogy ma szabadságon voltál, és holnaptól folytasd, ahogy eddig.

2020. jún. 14. 18:54
 3/5 A kérdező kommentje:
2100 az alap . Plussz 200 át égetek el edzéssel . Köszönöm. :)
2020. jún. 14. 19:40
 4/5 anonim ***** válasza:
100%
Akkor meg végképp nem gond. Ha ma jól esett, örülj neki, és ezzel le van zárva a téma.
2020. jún. 14. 19:44
 5/5 anonim ***** válasza:
57%
amelyik nap túlléped, aznap nem éhezel, és növeled az alultápláltság következtében hosszú távon kialakuló súlyos betegségek elmaradásának esélyét
2020. jún. 14. 19:50

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!