Kezdőoldal » Fogyókúrák » Kalóriaszámlálás » Mitől tolódik ki a kcl értékem...

Mitől tolódik ki a kcl értékem ha a napi megengedett 1335 kcl?

Figyelt kérdés
2018. jan. 26. 12:10
 1/7 anonim ***** válasza:
Nem értem a kérdést.
2018. jan. 26. 12:41
 2/7 anonim ***** válasza:
Én sem...
2018. jan. 26. 12:52
 3/7 A kérdező kommentje:

Bevan állitva hogy a napi megengedett kalória számom 1335. Naponta. Ezt nem lépem túl mégus ha beírom mondjuk hogy reggel ittam 2 bögre kávét édesitővel akkor már a napi kalória számom nem 1335 amit megehetek hanem 2000 lesz.

Majd ha eszem mondjuk tegnap ettem 1 banánt akkor is már bővült a napi kalória számom.

3 napja hiába állitom be hogy nem ehetek többet 1335 kalóriánál mégis magátol megugrik.

Igy érthető?

2018. jan. 26. 13:12
 4/7 anonim ***** válasza:
Akkor szokott megugrani, ha beírsz mozgást is, nem akkor, amikor az ételt írod be, mert akkor beszámítja a mozgással elégetett kalóriát.
2018. jan. 26. 14:05
 5/7 A kérdező kommentje:

Értem. Köszönöm.

Igaz a napi mérleg meg akkor az jó ha minuszba van?

Mármint -500 az jó?

Mi van akkor ha túl sok minusz van?

Mondjuk a napi mérleg -1300.

Valami akkor nem jó igaz?

Leirom a mai napom:

2 bögre kávé édesítővel.

1 db pöttyös túrórudi 30 g.

Egy adad zöldbabfőzelék lidl toppo baromfifasirttal.

A mozgás: az egész falat végigpucultam domestosos kendővel. Bútorokat tologattam, ágyat, közbe a gyerekekt rendeztem. Föztem 2 félét. Megetettem az állatokat. Kiporszóvóztam. Kimostam 2 adagot. Cipeltem a 7.4 kg lányomat a hordozóba.

Egy szóval csináltam egész nap. Ez így nem tűnik sok munkának. Mármint valaki szerint ez mindennapos.

Holnapra kocsitakarítás lesz meg jövés menés a gyerekekkel. 😊

2018. jan. 26. 19:47
 6/7 anonim ***** válasza:
A -500 ideális, a -1300 rengeteg!
2018. jan. 27. 08:56
 7/7 A kérdező kommentje:
Akkor csak nem jól állitottam be. Tartom az 1335ot hiába ugrik meg. A napi mérleg meg majd vissza áll, eddig -500 és -300 között volt.
2018. jan. 27. 13:42

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!