Egy ilyen vacsora több lesz 1500 kalóriánál?
Párommal az évfordulónkat ünnepeljük, és úgy vagyok vele, ha már elmegyünk egy elegáns étterembe, nem fogok salátát csipegetni, hanem rendesen eszem mindenből
Ezt néztem ki az étlapjukról:
Vadraguleves
Szarvassült burgonyalángossal, áfonyás mártásban
Sült fagylalt karamellaöntettel
Aznap 2000 kalória fölé nem szívesen mennék azért, ez a vacsora így lehet 1500-1600-nál több?
Több
Szard le!
Másnap fél órával több sport és kész
Kiszámoltam neked, ez 1350 kcal, szóval nem vészes annyira!
De ahogy a többiek is írták, élvezd a mai napot, egy alkalomtól nem húzol vissza!
Nem lesz semmi gond, ha egyszer átléped a keretet. Ma én is csalónapot tartottam, mert családi összejövetel volt, menstruációm is pont megjött, mikor egy lovat is fel tudnék falni, tegnap a bokám is meghúztam így ma edzeni se mertem, szóval minden összejött. Rengeteget ettem, szerintem vagy 2500 kalória tuti megvolt a szokásos 1500 helyett. De egyáltalán nem aggódom miatta, holnap folytatom tovább ahol tegnap abbahagytam, nem ez az egy nap fogja tönkretenni az elmúlt három hónapom kemény munkáját.
Te se aggódj miatta, élvezd a jó kaját és gratulálok az évfordulóhoz! :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!