Koplalos sztorik,sikertortenetek?
Figyelt kérdés
160 centi es 65kg vagyok,egy 10-est le szeretnek dobni magamrol,es eldontottem,hogy napi max 500 kaloriat eszek.Nagyjabol csak pufirizs,parizer,alma - ezekbol allna.Mar ez a 4.napja,hogy igy eszek,mivel nem kivanok tobbet egyaltalan,de viszont nem nagyon latom,hogy fogytam volna a tukorben,kiloban meg nem tudom merni,mivel nincs merlegunk,legutobb meg 65 kg voltam.2020. jún. 3. 17:47
12/12 anonim válasza:
Légy oly kedves és ne keverd össze az anorexiát, ami egy halálos betegség, egy fogyós sikertörténettel :)
4 nap alatt semmilyen diéta nem hoz változást, legfeljebb a víz és a kaja megy ki belőled, így laposabb lesz a hasad.
És nyugodtan egyél meg 1200-1400 kalóriát egy nap ehhez a testsúlyhoz. A koplalás tönkreteszi az anyagcserédet, folyton gyenge leszel és szédülni fogsz, egy idő után kihullik a hajad, és lassabban fogsz fogyni, mint egy normális diétával
Üdv: egy anorexiás
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!