Kezdőoldal » Fogyókúrák » Kalóriaszámlálás » Koplalos sztorik,sikertortenetek?

Koplalos sztorik,sikertortenetek?

Figyelt kérdés
160 centi es 65kg vagyok,egy 10-est le szeretnek dobni magamrol,es eldontottem,hogy napi max 500 kaloriat eszek.Nagyjabol csak pufirizs,parizer,alma - ezekbol allna.Mar ez a 4.napja,hogy igy eszek,mivel nem kivanok tobbet egyaltalan,de viszont nem nagyon latom,hogy fogytam volna a tukorben,kiloban meg nem tudom merni,mivel nincs merlegunk,legutobb meg 65 kg voltam.

2020. jún. 3. 17:47
1 2
 1/12 anonim ***** válasza:
92%
Az anorexia és a sikertörténet nekem nem jön össze. Ha így folytatod kétféle végkimenetele lehet. 1. kórházban kötsz ki, 2. jobb esetben visszahízod a dupláját. Kérdésedre válaszolva fogytam régen koplalással de soha többet. Meg 4 nap alatt mégis mit vársz? Semmilyen diétával, fogyókúrával koplalással nem lehet 4 nap alatt látványos eredményt elérni.
2020. jún. 3. 18:20
 2/12 anonim ***** válasza:
94%
Nagynéném koplalva fogyott, már máshol is leírtam a "sikertörténetét". Lógó bőr, ráment az epéje és műteni kellett. Persze lefogyott, de azóta sem ehet rendesen, a teste a annyira megszokta a koplalást, hogy rögtön hízni kezd, ha normális adagot enne. Remélem elég siker story.
2020. jún. 3. 18:39
 3/12 anonim ***** válasza:
93%
Mi lenne, ha 1200kcal-t ennél, és elkezdenél mozogni? Amit kitaláltál, azzal csak kiszúrsz magaddal hosszú távon, az 500kcal-t is sikerül szar alapanyagokból összehoznod.
2020. jún. 3. 18:59
 4/12 anonim ***** válasza:
92%
Az anorexia minden csak nem sikertörténet.
2020. jún. 3. 19:38
 5/12 anonim ***** válasza:
100%

Nyugodtan egyel tobbet, van nehany alkalmazas, direkt erre, kiszamolja neked, hogy mennyi ksloriat kell bevinned ahhoz, hogy normalis utemben fogyj.

Legy turelmes magadhoz, ez a 10 kg sem egyik naprol a masikra jott fel rad ebben biztos vagyok, igy ahhoz is ido kell, hogy lemenjen.

Valts eletmodot, iktasd ki a lisztet, cukrot, csereld le oket egeszseges verziora.

Az egeszsegtelen tuleves es a koplalas a ket veglet, valahol a ketto kozott kellene megtalalnod az egyensulyt. :)

Gondold ezt at, ha hosszutavu es tartos fogyasra vagysz, azt csak ugy tudod megvalositani, hogy kaloriadeficitben vagy.

2020. jún. 3. 19:59
 6/12 anonim ***** válasza:
99%

Testvérem 160 cm, és 62 kiló volt. Írtó csinos, szép fenékkel, mellekkel. A fiúk odavoltak érte. Akárcsak te a húgom is csak 10 kilót akart leadni. Így elkezdett koplalni. Testképzavara lett. Kövérnek látta magát. Amikor 48 kiló lett a szüleim orvoshoz vitték. Dilidoki is próbálta megmagyarázni, hogy tévedésben van. Sikertelenül. 45 kilósnak már én kértem sírva, hogy álljon le, segítek neki kilábalni az anorexiából, ha kell felhízok vele csak egyen velem ( én 70 kiló voltam, és csinosnak éreztem magam, de képes lettem volna 100 kilóra hízni csak egyen velem) 40 kilósan a szüleim orvosi segítséget kértek Szanatoriumba került. 3 hónappal később 35 kilósan belehalt a koplalásba. Szervezete összeomlott, szívinfarktust kapott. Mindössze 17 éves volt.

2 hét múlva lenne 20 éves ha élne. Te is ezt akarod? Láttam a húgomat élete utolsó napjaiban. Szenvedett. Már rég nem a súlya miatt. Olyan fájdalmai voltak, lábra se bírt állni. Ne akarj így járni.

2020. jún. 3. 20:26
 7/12 anonim ***** válasza:
100%
Lehet ilyeneket csinálni csak nem sokáig. Fogyni lehet úgy is, hogy 2 hétig nem eszel aztán megint eszel de ugyan úgy vissza fogsz hízni. Ha meg 500 kalóriákat fogsz enni a napos rosszullétek után a szervezeted gyorsabban fogja a koplalás utáni kalóriákat raktározni minthogy kétszer pislantanál. Az adott súlyhoz életmódváltás szükséges nem koplalás tehát ha 10 kilót le akarsz rakni akkor csökkenteni kell a kalóriákat mondjuk pár százzal vagy többet kéne mozogni (hogy több kalóriát égess) amivel tudnád is majd folyamatosan az elért súlyt tartani. És akkor onnantól fogva annyi kalóriát enni minden nap, vagy annyit mozogni minden nap. És a másik, hogy itt szoktak emberek átcsúszni az anorexia kategóriájába és hidd el onnan nem egyszerű kijönni.
2020. jún. 3. 21:11
 8/12 anonim ***** válasza:
97%

"eldontottem,hogy napi max 500 kaloriat eszek"

És mégis honnan jött ez a baromi jó ötlet?

"Nagyjabol csak pufirizs,parizer,alma - ezekbol allna.Mar ez a 4.napja,hogy igy eszek,mivel nem kivanok tobbet egyaltalan"

Még pár nap, és baromi éhes leszel, arra készülj fel. De örülhetsz is majd neki, mert ha így lesz, az azt jelenti, hogy egyelőre még működik a szervezeted.

2020. jún. 4. 10:51
 9/12 anonim ***** válasza:
95%
Olvashattál elég történetet. Mi lenne, ha elkezdenél egy 1300 kalóriás diétát és mellette elkezdenél sportolni? Akkor nem egy állandó fejfájással küzdő skinny fat lennél, hanem egy szép, tónusos, csinos, feszes bőrű csaj, aki nem akar meghalni minden pillanatban a fáradtságtól.
2020. jún. 4. 12:48
 10/12 anonim ***** válasza:
100%

Az én történetem:

172 cm-hez olyan 65 kg lehettem és elkezdtem fogyókúrázni. Nagyjából normálisan étkeztem míg el nem értem az 57 kg-ot. Úgy voltam vele, hogy max. 55kg-ig fogyok, de nem bírtam leállni. Napi max. 1000 kcal ettem és napi min. 2 órát bicikliztem, úsztam, sétáltam. Ezt 43 kg-ig folytattam, amikor sikerült szerencsére leállnom.

Azóta visszahíztam minden kg-ot, amit leadtam és még kövérebbnek látom magam, mint voltam. Mai napig egyik nap túl eszem magam, másik nap koplalok.

Szerintem ne tedd ezt magaddal, mert sokmindent, sokmindenkit el fogsz veszíteni.

2020. jún. 5. 10:42
1 2

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!