Kezdőoldal » Fogyókúrák » Kalóriaszámlálás » Miert nőtt meg igy a hasam ?

Miert nőtt meg igy a hasam ?

Figyelt kérdés
Szoval mar egy ideje életmódot váltottam (6honap kb) Es most az utóbbi idobe mar meg is voltam elégedve magammal. Hetvegen meg szinte lapos hasam volt de mára az alhasam szörnyen megnőtt :( ez mitol lehet? Nem eszem tobbet mint szoktam,mellette mozgok is.

2020. máj. 19. 15:07
 1/5 anonim ***** válasza:
Felpuffadtál, ez pedig egészségi kérdés. Orvost kérdezz.
2020. máj. 19. 15:28
 2/5 anonim ***** válasza:
100%

Puffadás. Nem feltétlenül egészségügyi gond, ha nincs mellé fájdalom, és nem megy a hasad.

Felpuffadhatsz a szódától, hüvelyesektől, tejtől, kenyértől... Stb. Egyesével zárd ki őket 1-2 hétre, és amelyiknél megszűnik a gond, az a bűnös. Tej, kenyér, gyümölcsök, illetve bizonyos zöldségek esetén, ha azok okoztak gondot érdemes orvoshoz menni, és célzott allergia, vagy terheléses tesztet csináltatni.

A hüvelyesek és a szóda teljesen normális, hogy puffaszt. Az semmiféle beavatkozást nem igényel.

2020. máj. 20. 05:56
 3/5 A kérdező kommentje:
Tegnap ebedre chilis babot ettem igy akkor valoszinu azert lehet?
2020. máj. 20. 11:53
 4/5 anonim ***** válasza:
100%
Simán, a bab, kukorica puffaszt.
2020. máj. 20. 12:13
 5/5 anonim ***** válasza:
100%

Chillis bab... :D

Ki az, akit ez az étel nem piffaszt fel? Teljesen normális.

2020. máj. 20. 12:42

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!