Kezdőoldal » Fogyókúrák » Kalóriaszámlálás » Milyen jó receptek vannak...

Milyen jó receptek vannak 1200 kalóriás diétához?

Figyelt kérdés
20 éves lány vagyok,és a háziorvosom tanácsára 1200 kalóriás fogyókúrán/étrenden vagyok kb másfél hónapja. Eddig 11 kilót fogytam,mert nagyon odafigyelek hogy kevés zsírt,szénhidrátot és sok gyümölcsöt zöldséget egyek. Viszont jelenleg szinte csak a natúr sült csirke fér bele az étrendembe,halra pedig nem nagyon van pénzem drága kajákra sajnos,így eleg monoton az étrendem. Sok oldalra ellátogattam már,hogy diétás ételek után kutassak de kevés olyat találtam ami egyszerű lenne,egészséges,alacsony kalória tartalmú és ne legyen drága az elkészítése. Ezért gondoltam itt kérek ehhez egy kis segítséget. Szóval ha bárki szívesen írna le nekem recepteket(akár privátban is) vagy ajánlana jó,bevált oldalakat,annak nagyon örülnék:D Emellett azt szeretném kérdezni hogy kb mennyi időnként fér bele egy csalónap ebbe az étrendbe,még 20 kilót kéne amugy fogynom,ezért még nem mertem tartani:D Előre is nagyon köszönöm a választ!:)

2020. máj. 3. 22:55
 1/4 anonim ***** válasza:
100%
Keress rá Gazdag Tündire a youtube-on, én sokszor az ő receptjeit szoktam megcsinálni. Van ilyen 1500 kalóriás videója is (abból te valmennyit nyilván levonsz)
2020. máj. 4. 08:20
 2/4 anonim ***** válasza:
100%

[link]

Ez az oldal talán segíthet.

2020. máj. 4. 18:48
 3/4 anonim válasza:
Üdv, nem írtad hogy hány kg vagy.Valszeg egy lánynál máshogy van mint egy fiúnál.Őszintén 1200kcal diéta nagyon kevésnek tűnik... Egy testépítő aki már verseny előtt van az se eszik ilyen keveset.Ha le tudnád írni hány cm és kg vagy tudnék segíteni.2 év alatt 37kg-t fogytam teljesen egészségesen.(Nem szabad az ilyen dokinak elhinni mindent..Lehet hogy diétára van szükséged de nézz utána mindenképp mielőtt elfogadod azt amit a doktor mond.. Annó mikor a vállam lesérült azt mondta az orvos hogy soha többet nem mehetek konditerembe.. Érdekes azóta rendbehoztam a vállam sok sok tanulás után.
2020. máj. 7. 21:33
 4/4 anonim válasza:

+tanács, ha szeretsz enni(ki nem)mindenképp tarts csalónapot, ez legyen olyan nap amin többet mozogsz mint a többi napon.Ha nincs örömöd az evésben félre fogsz kajálni és nem tudod tartani az életmód váltást.Én is beleestem ebbe a hibába.. Persze a csalónapot is mindenki máshogy értelmezi.. Legyen inkább csaló kaja.Egy étkezés egy héten egyszer legyen bármi amit szeretsz.(mértékkel persze)

Remélem tudtam segíteni. :)

2020. máj. 7. 21:38

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!