Kezdőoldal » Fogyókúrák » Kalóriaszámlálás » Szerintetek jo ez az etrend...

Szerintetek jo ez az etrend dieta alatt?

Figyelt kérdés

reggeli: sparos zabkasa (255kcal)

ebed: egy kistanyer ebed (ma pl bolognai lesz spagetti tesztaval) meg melle husleves

uzsonna: egy darab alma,vagy egy tk zsomlebol szendvics

vacsora: u.a mint az ebed,csak kisebb mennyisegben

ezek melle heti 3-4x 45perc biciklizes+napi 10 perc otthoni edzes

159/65kg/16/l

2020. máj. 2. 16:07
1 2
 11/15 anonim ***** válasza:
64%

A mellékelt 2 kép szemlélteti, hogy miért is fontos, hogy lemérd az ételeket. Sima egyszerű házi mérleggel meg tudod csinálni, gondolom az van otthon. Ezután kalóriaszámláló alkalmazásba (pl. Yazio letölthető telóra, de neten is van egy csomó) be tudod írni miket, és mennyit ettél aznap. Az alkalmazásnál be tudod írni mennyit szeretnél fogyni, ezután kalkulál neked, hogy mennyit kell enni naponta, baromi egyszerű. Ha kalóriadeficitbe kerülsz, kevesebbet eszel, és többet mozogsz, fogyni fogsz. Mérj mennyiségeket, mert anélkül tényleg baromi nehéz, főleg, ha nem engedhetitek meg, hogy külön emiatt mindenfélét vásároljatok.

Illetve ha ez a sparos zabkása ilyen kis tasakos, akkor ahelyett ajánlom, hogy sima zabot vegyél (ez olcsó, és nagy kiszerelésű). Simán meg tudod csinálni, nincs műíze, és nem tartalmaz cukrot.

[link]

[link]

2020. máj. 2. 20:09
 12/15 A kérdező kommentje:
#11 koszonom a valaszodat!:) sajnos nincs itthon konyhai merleg..
2020. máj. 2. 20:37
 13/15 anonim ***** válasza:
83%
Hát akkor sajnos nincs jobb ötletem, vegyél egy konyhai mérleget (3000 Ft-ért már van új), vagy egyél kis adagokat. De leginkább törekedj arra, hogy mozogj, ne ess túlzásokba, ne egyél túl keveset, ne ess túlzásokba, ne csak ekörül járjon az agyad, tényleg fiatal vagy még hogy csak a diétán gondolkozz (én is voltam ilyen helyzetben), és próbálj minél egészségesebben étkezni.
2020. máj. 2. 21:27
 14/15 anonim ***** válasza:
77%

Szerintem tul sok a szenhidrat :( Illetve az se jo hogy ennyire el vagy csuszva, hogy 4kor ebedelsz. Oke neha belefer, de jobb lenne inkabb elobb...

Milyen sparos zabkasat eszel? A zacskosat? Szerintem azt hanyagold, draga is es sok benne a cukor... Vegyetek inkabb a sparban sarga csomagos sparos natur zabot, 300 ft fel kilo es nagyon sokaig eleg. Abbol meg tudod te is csinalni, 4 evokanal zab, 1dl viz, 1dl tej, es izesited ahogy akarod, banan, 70-80%os etcsoki, cukrozatlan kakaopor, meggy, afonya, alma, fahej. Persze nem mind egyszerre, izles szerint :)

A tesztat csereljetek le durum tesztara (nem dragabb mint a tojasos). Egyel csirkemellet rizzsel, bulgurral vagy salataval. A csirket lehet fuszerezni, hogy ne legyen unalmas.

Ha maradsz az ilyen kesei ebednel, az uzsonnat inkabb hagyd ki, es vacsorara inkabb ne tesztat egyel, hanem pl otthon keszitett korozottet, salatat, sonkat, otthon keszitett turokremet, tojaskremet abonettel, vagy akar tk zsemlevel, rantottat, fott tojast... ezek nem draga dolgok, es ezeket biztos meg tudnatok venni a szuleiddel mikor bevasaroltok.

Kitartas, biztos nehez lehet ha otthon nem tamogatnak.

2020. máj. 4. 20:12
 15/15 A kérdező kommentje:
Kedves utolso!Koszonom szepen a kommentedet,nagyon sokat segitettel!:)
2020. máj. 4. 23:08
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!