Jó étrend fogyáshoz?
Figyelt kérdés
Reggeli:2 db tojás 15 g glóbusz ketchuppal
Ebéd : 350g főzelék vagy hús féleség szokott lenni
Vacsora : 100g túro 35 g tejföllel
Plusz egyhéten 1x asárnaponként 1 szelet cukor Liszt mentes torta vagy update puding .. plusz heti 3 x HIT EDZSÉS.. priusz heti 2x rubint Réka 60 p alakreform
2020. ápr. 18. 04:46
1/12 A kérdező kommentje:
És 1200 kcl de mostanában annyi sem szokott lenni .. és 25 g ch
2020. ápr. 18. 04:51
2/12 A kérdező kommentje:
Ja és 173 cm magas vagyok 63 kg
2020. ápr. 18. 04:53
3/12 anonim válasza:
Ez így mind szép és jó, de hol van a zöldség, a gyümölcs és a magvak? Vagy mondjuk a rizs, krumpli?
Ehetsz még halat is.
A Glóbusz ketchup meg szerintem tele lehet cukorral.
4/12 A kérdező kommentje:
Zöldségeket szoktam enni .. de a gyümölcsöket. Elhagytam mivel azokban is sok cukor van ... a ketchup pedig csak reggelente. Ebben a 15 grammban ha jól emlékszem 4 ch van
2020. ápr. 18. 08:56
5/12 anonim válasza:
A gyümölcscukor sokkal jobb, mint a ketchupban lévő. Vitaminra meg szükséged van. A ketchup helyett inkább egyél gyümölcsöket.
6/12 A kérdező kommentje:
Zsírégetőt szedem abban van vitamin.. meg grepfruitot azt eszem abban nincs semmi
2020. ápr. 18. 09:28
7/12 anonim válasza:
Egyébként nem tudom, hogy hova akarsz fogyni, mert számadatok alapján nem kell.
8/12 A kérdező kommentje:
Hát nem vagyok már annyira kövér mivel már 10 kg le fogytam .. de most már nem akarnak le menni a kg -mmok ... hiába van minden le csökkentve hiaba mozgok többet .. pedig még van felesleg a csípőmön és a hasamon de nagyon makacs ez a két terület😅
2020. ápr. 18. 09:50
9/12 anonim válasza:
Nem akarok nagyon beleszólni, de semmilyen cukor nem kell. A CH ból is cukor lesz. Az elég:)
10/12 anonim válasza:
Azért nem fogysz tovább, mert normális a súlyod. Sőt, vékony vagy.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!