Szerintetek jo ez az etrend dieta alatt?
Figyelt kérdés
reggeli: sparos zabkasa (255kcal)
ebed: egy kistanyer ebed (ma pl bolognai lesz spagetti tesztaval) meg melle husleves
uzsonna: egy darab alma,vagy egy tk zsomlebol szendvics
vacsora: u.a mint az ebed,csak kisebb mennyisegben
ezek melle heti 3-4x 45perc biciklizes+napi 10 perc otthoni edzes
159/65kg/16/l
2020. máj. 2. 16:07
2/15 A kérdező kommentje:
#1 na es miert nem?
2020. máj. 2. 16:18
4/15 anonim válasza:
Nem, mert nem tartalmaz mennyiséget, kalóriaértékeket.
5/15 A kérdező kommentje:
mert gozom sincs hogy hany gramm lehet.kis tanyer,fel adag
2020. máj. 2. 16:46
6/15 anonim válasza:
16:07 kor azt írtad bolognai lesz az ebéd.Ilyen későn ebédelsz,ráadásul uzsonnázol és vacsorára spagettit eszel.Hát ez nem fogyokúra már bocsi.
7/15 A kérdező kommentje:
mert neked nem mindegy,hogy mikor ebedelek?:) este 10 utan mar sose eszek,es altalaba hajnali 3-ig vagyok fent
2020. máj. 2. 17:38
8/15 anonim válasza:
A mi a francnak írzad ki a kérdést.Akkor zabálj azt amit akarsz és akkor amikor akarsz,de akkor ne csodálkozz hogy kövér vagy és te kérdezd meg ha ilyen okos vagy!🤦♀️
9/15 anonim válasza:
Huuu basszus de gyerek vagy még!Igyál egy kakaót és foglakozz a tanulással!
10/15 A kérdező kommentje:
#8 bocsi hogy nem tamogatnak a fogyasban,es nem vasarolnak nekem kulon dolgokat (amit meg is ertek) mert tudod mi nem vagyunk tehetosek,ezert kerdeztem te barom!
#9 miert is vagyok gyerek?
2020. máj. 2. 18:54
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!