Egyfelől egy dekát sem kellene fogynod. Másfelől ez egy hülyeség. Még ha végig is tudod csinálni,utána tudod mi lesz? Falási rohamok. És mivel falni fogsz, bűntudatod lesz, tehát vagy depresszió jön vagy elkezded magad hánytatni. Meg is betegszel. És még csak jól sem fogsz kinézni.
2020. ápr. 29. 23:05
12/18 anonim válasza:
Most komolyan, 49 kilóból mi értelme fogyni, pláne durva koplalással? Normális a súlyod, jobban nem fogsz kinézni, csak legyengülsz és beteg leszel. De a te döntésed. Én a helyedben inkább edzenék és egészségesebben táplálkoznék.
2020. ápr. 30. 08:20
13/18 anonim válasza:
Utolsó, ahhoz ész kell. Aminek a mi kérdezőn híján van, ugye....
2020. ápr. 30. 08:48
14/18 anonim válasza:
Ez tuti troll kérdés. 49 kg-ból 9kg-t napi 50 kcallal?? Max 1 hétig bírna éhezni a kérdező, utána olyan falási roham jön rá, hogy megeszi a házat is.
Ha nem troll a kérdés, akkor inkább kezdj el edzeni. Én 159 cm vagyok és 54 kg, de ebből egyre több az izom és még én is a vékony kategóriába tartozok.
2020. ápr. 30. 09:07
15/18 anonim válasza:
49 kilóból,amikor már eleve túl sovány vagy és berendezkedett a szervezeted a tartalékolásra... Nem hiszem. De inkabb csak őszintén remélem,hogy nem sikerül. Vagy inkább,hogy ki se próbálod ezt a 0 kalóriás böjtöt. Gondolj már bele: A zsír nélküli nettó súlyod is több,mint 40 kiló. Valamennyi élettani folyamatokhoz elengedhetetlen mennyiségű zsirra mindenkinek szüksége van. Most lehetsz ennek a küszöbén
2020. ápr. 30. 14:14
16/18 anonim válasza:
Jelentem a kérdést. Ha troll, azért szedjék le, ha meg nem, akkor nem itt publikálni olyan elmebeteg dolgokat, ami egy-egy bizonytalanabb önképpel rendelkező tinilányt akár csak minimális eséllyel is arra sarkallhat, hogy ezt kövesse.
Nehogy megtedd, olyan szép szervi bajaid lesznek, ha 2 napnál tovább bírod(nem fogod), hogy többet esztétikus tested nem lesz.
2020. máj. 1. 17:35
17/18 anonim válasza:
Én napi 500 kalóriát eszek. Ezzel fogytam eddig 12 kilót másfél hónap alatt. Ez is nagyon kevés, na de az 50??? Azzal nem lefogyni fogsz, hanem a mentők fognak elvinni másnap. Egyébként meg a testsúlyod ideális, hova akarsz fogyni?
2020. máj. 3. 19:47
18/18 A kérdező kommentje:
Emberek van hova fogynom amiatt nem kell aggódni.
Ma ette többet, mint 50 kcal 1100-at. Nincs semmi bajom, kibírtam, csak ma csaló napot tartok. És fogytam 4 kilót, pedig még csak egy hét telt el.
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!