Mennyi idő alatt fogyhatok 12 kg-ot így?
Minden nap reggel futok kb 20 percet és este is edzek otthon kb 45 percet. Emellett hétfő kedd szerda csütörtök és pénteken 1200 kalóriát eszek és csak egészséges ételeket. (Zöldség, gyümölcs, tejtermékek, sovány húsok)
Szombatonként pedig bűnöző napot tartok tehát ehetek kevésbé egészséges dolgokat és nem számolok kalóriát. Vasárnap pedig csak vizet iszok vagy nagyon keveset eszek. Mennyi idő alatt fogyok így 12kg-ot? Vagy min kéne változtatnom még?
Édesem, garantálom neked,hogy ebből se jó forma, se szép alkat nem lesz, és ezt nem sértegetésből mondom.
Marha könnyen lenullázod a heti deficited a mértéktelen csalónapokkal, olyan,mintha nem is diétáztál volna. Azt meg inkább nem is kommentálom, milyen jó ötlet csak vizet inni, nem étkezni, biztosan raktározni fog a szervezeted, és nem fog csökkenni a súlyod a mérlegen sem, meg az sem, amit a tükörben látsz.
Könyörögve kérlek, ne tedd ezt magaddal. Akkor leszel bombanő, ha normálisan,a BMR-ed alá nem menve étkezel, sőt, sportolással méginkább megugrik a kcal igényed.
Hány éves vagy, milyen magas, és hány kiló? Egyáltalán mennyi a BMR-ed?
Fogadd el tőlem ezeket a jó tanácsokat, az eszetlen kamaszlány diétáimnak köszönhetően cukorbeteg lettem, most 59 kg és elég formás, sportos vagyok, na de nem kellett volna ennyit küzdenem érte, ha pontosan nem ilyen ostobaságokat csináltam volna, mint a tiédhez hasonló diéták. Tudod, milyen jó érzés reggel az ilyenek miatt cukorméréssel kezdeni a napot, meg egy vagyont költeni diabetikus élelmiszerekre? :( Tényleg nem bántani akarlak, hanem segíteni: te ne tedd ezt magaddal, neked még van más választásod!
16/L 160cm 57kg
Tudom hogy nem vagyok nagyon kövér de akkor is le szeretnék fogyni ennyit mindenképpen szóval nem kérek olyan válaszokat hogy nem kéne ennyit fogynom.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!