Fogyhatok május 31. -ig 9 kg-t?
Figyelt kérdés
Tudom drasztikus es nem egészséges, de a kérdésem inkább az, hogy lehetségese. Nyugodtan ki lehet oktatni, de nem igazán érdekel.
A tervem az lenne, hogy 50 kcal alatt étkezek egy hónapig. 49 kg es 158 cm vagyok. Lehetséges lehet ez számomra?
2020. ápr. 29. 15:42
1/18 A kérdező kommentje:
Ha végeztem vele megírom ide, hogy sikerrel jártam-e, remélhetőleg igen. :D
2020. ápr. 29. 15:55
2/18 anonim válasza:
9 kg-ot lehet fogyni, de ha 50 kcal alatt eszel naponta, akkor a halál szélére kerülsz. Ha 500-at akartál írni, akkor az túlélhető.
3/18 csontos73 válasza:
Nem mert május 31. csak dagadnak az emberek álltalában
4/18 anonim válasza:
Szerintem igen, mindenképp figyelj oda, hogy paleo vagy keto diéta legyen.
5/18 A kérdező kommentje:
Köszi a válaszokat! Megpróbálok odafigyelni az étrendre. De nem írtam el, tényleg 50 kcalról lenne szó, de szerintem akadnak majd céloknál "jutalom" napok amikor ehetek többet.
2020. ápr. 29. 17:06
6/18 anonim válasza:
Na, igen. Komoly dilemma lesz eldönteni, hogy aznap egy kisebb alma, vagy két vékonyabb szelet puffasztott rizs, vagy éppen egy pár falat csirkemell legyen-e a menü... Egyébként nem kellene itt provokálni a népet, mert simán akadhat erre olyan is, akinek valóban csak ennyi esze van.
7/18 anonim válasza:
De kérdező az 50 kalória tudod, hogy kb még egy almát sem jelent naponta? Az nagyon kevés, egy hónapig nem lehet bírni. Többet ártasz vele magadnak.
8/18 anonim válasza:
Biztos lehet, csak nem érdemes. Elég hamar rosszul leszel, ha éhezteted a szervezetedet. 50 kcal-ba semmilyen létfenntartáshoz szűkséges makró sem fér be.
Végülis, kit érdekel, nem jön meg a havid, leépülsz, maradandó károkat okozol... De fogysz 9kg-ot!
9/18 anonim válasza:
Lehet, csak a végére beteg leszel. Én nem ketora meg egyéb baromséágokra hagyatkoznék. Kezdjél valamit komolyan mozogni, ügyelj a vitamin és ásványi anyag bevitelre.
10/18 anonim válasza:
Hagyjátok már, úgyis feladja a 2. napon
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!