Kezdőoldal » Fogyókúrák » Kalóriaszámlálás » Nem értem. Ez baj?

Nem értem. Ez baj?

Figyelt kérdés

Egyszerűem folyton hízom.

Ha jól számolom akkor kb napi 1200-1300 kalóriát eszem.

Ez mellet legalább 500-at elégetek így hogy karantén van.

Ez előtt ez volt 800 is.

De nem fogytam soha semmit, inkább híztam.

Mindenki azt hiszi mindent össze eszek és ezért vagyok pufibb. Pedig nem, napi 4x vagy 5x eszek kevesebbet.

Anya mindig is gyümölcs/zöldség mániás volt.

Rendszeresen fogyasztok mindkettőt.

Az iskola évet kb 65 kilóval kezdtem. Aztán lettem 70.

Kezdett nagyon meglátszani (160 cm magas vagyok)

Elkezdtem számolni mennyi kalóriát viszek be egy nap és mennyit égettek el.

Viszont így hogy jobban figyelek arra hogy kit eszek meg mérem a súlyom csak azt veszem észre hogy hízom.

Még tudjátok ez magyarázni?

2020. ápr. 21. 02:06
1 2
 11/12 A kérdező kommentje:
Igen mert általában én csinálom magamnak azt amit megeszek, anya késői dolgozik még apa is, így általában én főzök. Plusz kolis vagyok így könnyen számon tudom tartani mit ettem ma vagy tegnap
2020. ápr. 24. 17:10
 12/12 anonim ***** válasza:

Nem létezik, hogy te 1200 kalóriával és mozgással hízzál.

Vagy nem jó a mérleged, szőnyegen van, lejt kicsit a padló, ruhában méred nem éhgyomorra. Vagy pedig valamit nem jól számolsz. Nem csak a fő étkezéseket kell számolni, hanem a nasit is még ha az egy darab alma is. A folyékony kalória az üdítőkben is számít, a kávéhoz hozzáadott tej és cukor is.

Azt nem írtad, hogy mióta tartod pontosan a diétát és mennyit híztál.

2020. ápr. 25. 16:51
1 2

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!

Adataid védelme fontos számunkra!

Mint a weboldalak többsége az interneten, honlapunk működéséhez és célzott hirdetések megjelenítéséhez mi és hirdetési partnereink is cookie-kat tárolunk az általad használt eszközön. Ahhoz, hogy ezt megtehessük, a hozzájárulásod szükséges. Erről az adatvédelmi tájékoztatónkban részletes információkhoz juthatsz, illetve bizonyos cookie-k használatával kapcsolatban további lehetőségeid vannak.