Milyen étrendet folytassak?
És mi az konkrétan higy életmód váltás?
Az első kérdésre visszatérve.1440kcal-t fogyasztanék most kezdem a diétát és nem tudom ez még higyan működik.Miből mennyit ehetek,konkrét étrend(pl tapasztalatból)
Köszönöm
Nem tudjuk, hány éves vagy, pl. Hiába mondom, hogy vegyél kezdetnek fehérjeport, ha nincs pénzed, mert diák vagy, ráadásul anyud főztjét eszed, akkor teljesen mindegy.
Én 1320-1380 kcal közti diétát csináltam magamnak 3 hétre.
Egyébként az életmódváltás azt jelenti, hogy a fogyókúra az nem fogyóKÚRA, tehát nem egy adott időpontig tart az egészséges étkezés, hanem egész életedben ezentúl. Tehát nem tész vissza a célod elérése után a korábbi étkezési szokásaidhoz, hiszen egyértelmű, hogy ha azok jók lettek volna, akkor nem híztál volna meg.
Vegán. WHO is megerősítette, hogy BÁRMILYEN életkorban egészséges lehet az ember kizárólag növényi alapú táplálékon. A legtöbb mai embert érintő betegség visszafordítható vagy megelőzhető ezzel az életmóddal.
Ajánlok két könyvet ezzel kapcsolatban: Növényi étrend a teljes életért
Hogy ne halj meg
Nekem a kalória számlálás bevált. 70+kg-ról fogytam le 53ra kb 1 és fél év alatt. Először ugyanúgy ettem csak kevesebbet(kcal szerint). Aztán később rájöttem, hogy többet ehetek ha egészséges kajákat eszek. Meg elkezdtem edzeni, ami nagyon fontos -anélkül nem nagyon lehet fogyni. Szóval fokozatosan elértem az életmód váltást és lassan 2 éve már tartom. Viszont az hozzá tartozik a történethez, hogy 17-18voltam mikor elkezdtem, szóval könnyebben fogytam.
Egyébként -350-450 kcallal ettem kevesebbet, ha ez segít.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!