Mi lehet a baj? Segítség!
Nem írtál adatokat (súly, magasság stb.), így nehéz segíteni.
Általánosságban: annak nem sok értelme van, hogy napokig koplalsz, aztán pedig falásroham során annyit eszel, hogy oda az egész heti kalóriadeficit. Lehet, hogy nem is kellene fogynod. Lehet, hogy nem jó az étrended, valamilyen tápanyagból túl kevéshez jutsz. Kalóriaszámláló oldalak segíthetnek, hogy megtudd, hány kalóriára lenne szükséged valójában normális ütemű fogyáshoz, milyen makrókkal. Ehhez kellene tartanod magadat hétközben is. Ha kétóránként enned kell, valamit nagyon nem jól csinálsz. Ha néha elcsábulsz egy kicsit, tudatosítsd magadban, hogy ezzel még nem rontottad el az egészet, és ne zabáld tele magad, hanem igyál egy kis vizet, a továbbiakban ésszel egyél, esetleg több mozgással is kompenzálhatod.
A másik lehetőség, hogy neked nem való a kalóriaszámlálás, mert be fogsz kattanni tőle. Keress valami más módszert, amivel fogyni tudsz (ha egyáltalán van miből).
Köszönöm a válaszod.
Hupsz,az adatok lemaradtak:17 éves vagyok 172cm és 60kg
Szerintem semmi baj a súlyoddal, inkább a gondolkodásodon változtass. Ne keverd bele a bűntudatot és a kényszeres kalória számlálást az evésbe, mert rosszul fogsz járni.
A koplalás nagyon rossz dolog, elkerülhetetlenek lesznek a falási rohamok. Egyik rokonom mindig degeszre ette magát, majd szándékosan kihányta.
Ha egészséges súlyt szeretnél fenntartani, akkor egyél ugyanannyiszor, mint egyébként, csak kevesebbet. Mozogj, tornázz stb.
Es ha probalsz olyan edesseget kitalalni, amit buntudat nelkul ehetsz? En masfel hete szamolom meg csak a kaloriakat, de csinaltam kokusztejes tejberizst ezalatt (volt hogy egy par g csokiszoszt is tettem ra), vagy natur joghurt diabetikus lekvarral, 0 kalorias edesito, ezt varihatod zabpehellyel.
Van sok recept is a neten, en most az 50 kalorias brownie-t fogom kiprobalni.
En is imadom a cukros, edes dolgokat, deszerintem a mertek a lenyeg mindenbol.
27N
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!