Igy le lehet fogyni?
Napi 90-100 gramm közötti lassú felszívódású szénhidrát fogyasztása, és kb napi 6-700 kalória bevitele. Kb 1hónapja eszek így, de csak 1,5 kiló ment le, pedig havi 3 kilót akarok ledobni. 3-4 x eszek egy nap, heti 2x edzem.
Amiket teljesen elhagytam (egy életre valószínűleg)
Kristálycukor
Fehér lisztes ételek
Fehér rizs
Krumpli
Zsíros húsok
Cukrok, csokik, sütik (fogyókurásat is) cukros üdítők stb
Sok zöldséget eszek és almát vagy zabpelyhes natúr joghurtot nasizom néha
Leirod egy napod?
Az a baj, ez nagyon keves. 170/65rol indultam elkezdtem egyre kevesebbet es kevesebbet enni es mindent sorjaba kizarni. 45 kg lettem. Allandoan eheztem, faztam, nem volt erőm, nen tudtam aludni, azt hittem meghalok. Majd egy nap nem birtam es bezabaltam minden tiltott etelt. Onnantol kezdve minden heten jelentkezett a zabaroham, buntudat miatt bapokig koplaltam majd faltam, koplaltam, faltam majd elkezdtem hanytatni magam. Ne csinald, nagyon nehezen lehet belole kimaszni. Most eltelt 4 év, azota 63kg vagyok es a falasrohamok mindig jönnek, nagyon nehéz megallni de muszaj
2-3 teljes kiőrlésű toast kenyér bundáskenyérként, vagy csirkemell sonkával, vagy virslis tojasrantotta (2 kicsi tojásbol) ezek mellé mindig eszek paprika paradicsom uborka. Ez bőven elég nekem.
Ebédnél kb mindent eszek mint ezelőtt, csak arra figyelek higy a hozzávalók egészségesek legyenek (teljes kiőrlésű alapanyag, kevés zsír, meg ilyenek, es a mennyiség közepes, nem pukkadok ki a jóllakottságtol, de nem maradok ehes, es nem ehezem meg 1 ora mulva újra.
Vacsi elég változatos, van hogy 2 virsli zöldségel, natúr joghurt, alma narancs kombo, 1 toast kenyér csmell sonkával, meg ilyenek, de itt mar kevés a mennyiség.
Viszont azt nem szamolom bele h pl ha zsírban sütök valamit akkor mar több lesz a kaloria értéke, tehát ha úgy vesszük akkor a leirtnal valószínűleg több a kalória bevitel
Tippeket szívesen várom
"Viszont azt nem szamolom bele h pl ha zsírban sütök valamit akkor mar több lesz a kaloria értéke"
Pedig az elég sok, szóval így lehet, hogy kijön egy minimális 1000 körüli bevitt kalória. Már a serpenyő aljára öntött pici olaj/zsír is simán lehet 100 kcal.
Szóval akkor ezért vagy még életben :-) De akkor is ettől még több kéne. Nincs olyan sok felesleged, hogy ilyen gyorsan fogyjál, vagy ha ragaszkodsz hozzá, akkor heti 2 edzés kevés (de nem ajánlott sietni).
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!